Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokat szeretnék! Hogy csajozzak? (lent)
Eléggé zárkózott vagyok,ami sokak szerint nem valami jó pont.A mai lányok a lusta,seggnyaló,menő srácokat szeretik..Nem vagyok lusta szeretek dolgozni a kézügyességem is megvan hozzá,nem vagyok egy nyalizós se és menő se mert nem szeretek menőzni.Egy falusi legény vagyok és állatokkal is foglalkozok.Sokak szerint jól nézek ki és a testalkatomról se panaszkodhatok,elég jó kondiban vagyok!
Még sosem volt komoly kapcsolatom ezért szeretnék tanácsokat!
eléggé sértő, hogy így általánosítod a lányokat
akik ilyen pasit akarnak, azokkal ne foglalkozz
rengeteg lányt ismerek, akik mindent megtennének egy olyan srácért, mint te
a vidéki, edzett fiúk vonzók, és nyugi, lesz valakid, csak ne parázz rá a dologra
16/l
Tényleg ne általánosíts, én örülnék egy ilyen társnak. :)
16/L
először is, ha komoly kapcsolatot akarsz ne általánosíts ..mint pl.: ez "A mai lányok a lusta,seggnyaló,menő srácokat szeretik.
Mert van jó pár lány aki nem ilyen. mint többek között én
Próbálj meg eljárni valahová vagy barátok által megismerni embereket
Köszönöm a válaszotokat és a lányokról elfelejtettem írni hogy tisztelet a kivételnek mert vannak akik azért nem olyanok!:)
egyébként 15 leszek nemsokára!:):)
Ja és azt elfelejtettem írni hogy nem járok bulizni sűrűn de néha-néha azért eljárok,csak unokatestvéremmel szoktam járni le a tóra a kocsmába(nem inni beszélgetni:) )
A tón mondjuk nagyon jó csajok vannak.;)
Mindjárt 15 évesen már lehetne..
Osztálytársaim már 4.-ben smároltak 5.-ben már kúrálni akarták a csajukat!:S
Egy kicsit elmaradtam tőlük..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!