Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megőrült! Szakítsak?
Figyelt kérdés
Nagyon furán viselkedik!Eddig is megtiltott nekem dolgokat (kihez szóljak,mit vegyek fel..stb. nagyon féltékeny típus.)Többször volt,hogy megfenyegette a fiú ismerőseimet csak mert köszöntek stb. A lényeg h ma nagyon p@raszt volt.Reggel eljött,és azzal kezdte h majd így meg úgy kirángat a suliból meg odalökött az ágyhoz szerinte véletlen..Aztán később összevesztünk,olyanokat mondott h keressek mást,meg h szánalmas vagyok meg minden sz@rnak lehordott.Aztán mondtam h vége,erre ő találkozni akart és azt mondta: "ha nem jössz ki betöröm az ablakod b@azdmeg" meg azzal fenyegetőzik h magával csinál valamit meg ordibál velem meg stb. Most felhívtam,hogy akkor elmondom a véleményem (mármint h miért szakítok) erre ő : nincs szüksége rá h megint szakítsak élőben is,töröljem a számát,a képeinket stb.. egy telefonos csomagban vagyunk és mondtam neki még utoljára h vegyen ki. erre ő: holnap reggel 9ig ha nem hívsz,akkor kiveszlek és tényleg vége lesz,mert beszélni sem tudunk majd,ha meggondolod magad akkor addig hívj,ha nem hívsz tényleg vége lesz mert nem lehet visszarakni.mit csináljak?nagyon sokmindent eltűrök neki,és viszonzásul semmit sem kapok,nem az az ember akibe beleszerettem.kedves volt és normális,vicces és törődött velem. nem pedig ilyen durva,bunkó nem is tudom mi.2011. nov. 8. 20:13
11/17 Paladin810 válasza:
Szakíts vele. Biztos találsz mást aki átölel,megcsókol stb...
12/17 A kérdező kommentje:
akkor szerintetek ne is érdekeljen? ne találkozzak vele,és ne mondjam el élőbe is hogy mi a problémám?(végülis úgysem lesz jobb,mert sosem lett...)ne is hívjam holnap? tudom hogy mielőtt felbontja a szerződést, hívni fog majd,hogy hátha beijedek vagy valami és mondom hogy ne..de ezúttal végleg szakítanom kellene. és az a baj hogy ezt nagyon jól tudom,de valamiért mégis kételyeim vannak. pedig jelen pillanatban semmi jót nem tudom róla mondani
2011. nov. 8. 21:19
13/17 anonim válasza:
Nem szeretnélek rábeszélni semmire, de azért gondolj bele: ha egyszer megütött/ellökött, mi a garancia arra, hogy többé nem fordul elő? Semmi.
14/17 anonim válasza:
Nálam az már alap "váló ok"-ha a pasi túlságosan sokat foglalkozik az én dolgaimmal/megtilt ezt-azt.Szal...
És mellesleg ha ennyire nem tudja kezelni az indulatait az nagyon problémás lehet később.Én szakítanék,de ez a te döntésed.Persze,hogy kételkedsz szereted/szeretted.
Utálom ezt mondani,de valószínüleg amit a kapcsolat elején tapasztaltál csak színjáték volt,amíg bebiztosította magát,és ez az igazi énje.
15/17 napietus válasza:
és te ezzel a degenerált idiótával jártál? hát mindenesetre ne reklámozd :S
apád helyében olyat lekentem volna neki ilyen cirkusz után, hogy egy hétig egy irányba szalad...
eszedbe ne jusson soha többé szóbaállni vele, és kerüld a fajtáját!
16/17 anonim válasza:
Szakíts vele mindenképp. Amúgy lehet azért változott meg a viselkedése, mert rád unt, vagy mert csak le akart fektetni, vagy csak élvezi azt, hogy te teljesen odavagy érte, neki meg bármit szabad, mert te mindent eltűrsz neki. Ne cseszd el az életedet 15 évesen egy ilyen gyökér miatt!
17/17 anonim válasza:
Kevés borzalmasabb dolog van annál, ha a kapcsolatban fizikailag is bántalmazzák a gyengébbik felet.Bármikor máskor is eldurranhat az agya... a helyedben nagyon vigyáznék az ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!