Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy olyan emberrel jöttél össze, akinél azt hitted, semmi esélyed? Hogy?
A mostani barátom.Soha nem gondoltam volna,hogy valaha esélyem lehet nála.Utólag kiderült,hogy ő is ezt gondolta rólam:)Egyszer élünk alapon összeszedtem magam és megpróbáltam magabiztosnak tűnni minden alkalommal,amikor izgultam.
21/l
igen, volt... az exem egy isten... kinézetre is, meg intelligenciában is... az a fajta ember, aki mellé el sem tudok képzelni tökéletesnél kevesebb nőt, hiszen ő is az
nem is tartott sokáig, csak szédített :( végülis én hagytam ott, de épp azért, mert sose vett komolyan és nem fogta fel, hogy nekem ez nem csak egy jól érezzük magunkat együtt néha kapcsolat, hanem valóban szeretem... azóta se tudtam kiverni a fejemből
Mindketten azt hittük, hogy semmi esélyünk a másiknál, én azért, mert úgy tűnt, hogy nem foglalkozik a lányokkal, ő meg azért, mert körülöttem meg sok volt a pasi.
Összeszedtem magam, odamentem és megsimogattam a hátát, így kezdődött. Persze akkor már barátok voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!