Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom megvert megalázott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megvert megalázott besokalltam! Haza költöztem eleinte könyörgött h menjek vissza! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
most megunta a könyörgést 1hét után és azt vágja afejemhez h cserbe hagytam ott az albiba,neki le kell laknia,vagy bukja a 100.000ft kaukciot!de ő nem akar tovább ott lakni!Most én vagyok a legnagyobb szar amiért otthagytam!!de nem hagytam volna ott ha normális!!!meg eddig szeretett???vagy nem is szeretett csak szinészkedett h visszacsaljon?a lakás miatt??
2011. nov. 8. 11:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ahogy gondolod. De azt tudnod kell, hogyha visszamész a legközelebbi veszekedést, már egy pofonnal fogja indítani, utána jön a többi, mert tudja, hogy következmények nélkül marad.
2011. nov. 8. 14:13
 12/17 anonim ***** válasza:
mindig a nő választ :) ki így, ki úgy...
2011. nov. 8. 15:02
 13/17 Normálisvagy? ***** válasza:
100%

Miért is lennél te a hibás, ez nekem nem logikus? Azért mert otthagytad, mert megvert?

Zárd le vele a kapcsolatot, nem hinném, hogy szeretett ha most téged hibáztat, hogy ott kell még laknia, gondolom nincs aki mosson főzzön rá és ezt hiányolja nem téged!

Hidd el százszor találsz Te ennél különb pasit is!

2011. nov. 8. 15:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy mit írnak itt, mert úgyis vissza fogsz menni hozzá. Az agresszív, primitív, verekedős állatokat sosem hagyják el a nők, még ha félholtra is verik őket. Egy normális ember számára teljesen egyértelmű lenne, hogy mit tegyen, de te még itt kérsz tanácsot.
2011. nov. 8. 17:01
 15/17 anonim ***** válasza:

A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.

Ezt magyaráztam én is, a kriminálpszichológusok ezt közérthetően csak úgy hívják, hogy áldozat típus.

Egyrészt szereti a fájdalmat, még ha nem is tudatosan, illetve szeret panaszkodni, mert úgy érzi, ilyenkor mindenki ráfigyel, mindenki sajnálja.

2011. nov. 8. 17:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Mondd neki hogy a -100'000 -et tekintse bűntetésnek amiért kezet emelt egy nőre, és örüljön h nem jelentetted fel!
2011. nov. 8. 17:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, hallgasd meg ezt a számot! Rólad szól.

http://www.youtube.com/watch?v=_LTIBpaQKW0

2011. nov. 8. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!