Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele? Ha igen, hogyan? Szöveget kérnék!

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel egy hete járok, de nem érzem, hogy szeretném. Nem akarom hülyíteni! Szerintetek dobjam? És ha már azt írod, hogy igen, akkor milyen szöveggel? (pontosan írd le, kérlek) Msn-es szakítás lesz, ha lesz!
2009. máj. 7. 22:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Na, én is leírom a véleményem.. Olyan régóta nem szenvedhetsz, ha egy hete vagytok együtt:) Szerintem is csak szemtől szembe illene megmondani neki, ez az msn olyan általános iskolás megoldás szerintem!
2009. máj. 7. 22:40
 12/20 anonim ***** válasza:
91%

akkor azt kellett volna írnod még a magyarázó szövegbe, hogy nem tudsz egy hétnél tovább maradni egy srácnál. ennyi.

am egy hét tleg semmi!!!! bírj ki még egy hetet. hátha!

2009. máj. 7. 22:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
ha nem megy, nem megy. szerintem ne folytasd, ha nem akarod. az msn-t én se pártolom, de ahogy akarod. ja és nem kell miértekre válaszolni, mondd azt, hogy CSAK. ez nem egy olyan dolog, hogy magyarázkodjunk utána...
2009. máj. 7. 22:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha msn-en beszélgetek a barátnőmmel, akkor ha elő jön valami lelkis téma akkor mindig oda jutunk hogy "na majd személyesen" szerintem te is így cselekedj: személyesen!
2009. máj. 7. 22:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
mondmegneki,h szereted mint barát és jolérezted magad vele eddig..de nem ugy alakult a kapcsolat ahgy vártad.sajnos te nem szerettélbele és jobb ha így inkábbabba hagyjuk és legyünkbarátok.ez ígynekedijobb. én valami ilyesmit mondtam....énisvoltam hasonlohelyzetben
2009. máj. 7. 23:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerinted nem kell erőltetni.Ha nem szereted és nem is akarsz vele lenni mond meg neki:Bocsi de nekem ez nem megy!Ne nyafogj hogy nem tudnál erős lenni!Ne szakíts vele msnen mert az bunkóság legalább tiszteld annyira hogy a szemébe mondod.
2009. máj. 8. 07:05
 17/20 anonim ***** válasza:
49%

Tessék itt egy szöveg:

Szia! Már nem akarok veled járni, mert nem érzem úgy, hogy szeretnélek, hülyíteni meg nem akarlak.

-Ha élőben adod elő, akkor ezután sarkon fordulsz és lelépsz

-Ha msn-en, akkor ezt követően kilépsz a rendszerből.

Nekem nem tűnik olyan bonyolultnak.

Persze jöhet a kamu duma is: Te sokkal jobbat érdemelsz!!!

2009. máj. 8. 09:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Megcsalod? Bazeg hányéves vagy?

Kajak pontozzatok le nemérdekel de mivel jobb ha megcsalod? Nem lehetsz akkora patkány hogy megcsald!

Neked hogy esne ha szeretnél valakit és megcsalna? Gondolkozzál már el magadon...

Mbi

2009. máj. 8. 13:01
 19/20 Voguelilias ***** válasza:

Én azt nem értem, ha már huzamosabb ideje ez történik veled akkor gondolom a már a valahanyadik srác akibe nem tudsz bele szeretni. Legjobb ha egyenlőre vársz mert így csak másokat bántasz meg. Egy hét az semmi ha ezt hónapok múlva éreznéd az már baj. Ne kezd kapcsolatot addig senkivel ameddig bizonytalan vagy magadban. És ha msn-en akarsz szakítani hát tedd persze nem a leg korrektebb de ott is csak azt mond amit a kérdésedbe is kiírtál. És az nagy baromság, hogy ha személyesen mondod el akkor nem lennél erős, hogy tartsd magad a döntésedhez.

18/L

2009. máj. 8. 14:43
 20/20 anonim ***** válasza:
hát.... igazn nem volt vmi hősies dolog és 13 voltam de én is e-mailben szakítottam a " pasimmal" . vmi hasolnó szöveggel h : " szija , gondolokoztam, de nekem ez nem megy." meg h " nem akarlak átverni, és játszani veled, jobbat érdemelsz...stb. sajnálom. ne írj vissza. még1x bocs." és ennyi volt. és nem írt vissza. csak v egy évvel később úgy poáénbol de ez 1 másik sztori
2009. máj. 10. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!