Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele? Ha igen, hogyan? Szöveget kérnék!

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel egy hete járok, de nem érzem, hogy szeretném. Nem akarom hülyíteni! Szerintetek dobjam? És ha már azt írod, hogy igen, akkor milyen szöveggel? (pontosan írd le, kérlek) Msn-es szakítás lesz, ha lesz!
2009. máj. 7. 22:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Mínuszoljatok le, de szerintem msn nem ilyen dolgok bonyolítására való. Ha nem szereted miért jöttetek egyáltalán össze? Hány éves vagy?
2009. máj. 7. 22:20
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

hát szerintem egy hét semmi.:S énis így voltam egy sráccal... csak én 2 hét után szakítottam :S aztán később jöttem rá h nagy butaság volt mert hiányzott és szerettem :S utána pedig hónapokig fájt. nem bocsátott meg. szóval sztem adj még időd hátha sikerül megszeretned...egy hét alatt nem lehet megismerni vkit annyira...

szerintem...de a döntés rajtad áll :) sok sikert!

szia.

2009. máj. 7. 22:21
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem fogják lehúzni az elsőt, mert teljesen igaza van. Egyébként igen komoly ember lehet a kérdező, ha még annyit sem tud megtenni hogy saját mondataival szakít.
2009. máj. 7. 22:22
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

2. válaszoló vagyok... annyit hozzátennék, hogyha esetleg szakítanál vele ... akkor ne legyél gyáva hanem a szemébe mondd h miért... tehát h nem szereted. és ne msnen mondd el neki :S

sztem az gusztustalan.

2009. máj. 7. 22:23
 5/20 A kérdező kommentje:
Sokszor lejátszottam már ilyet, és sose szerettem meg az illetőt. Am meg azért MSN-en akarom, mert élőben az lenne, hogy Miért? meg Lécci ne, meg stb, és akk muszáj lenne benne lenni, mert nem lennék elég erős.
2009. máj. 7. 22:25
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

ha nem lennél elég erős akk mégiscsak szereted nem? annak nem tudsz ellenállni akit nem szeretsz.

rossz kifogás :)

2009. máj. 7. 22:29
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de ez milyen már, hogy valakivel szakítanál, és könyörög, hogy ne? Ha erre azt mondod, hogy jó, maradjunk együtt, akkor működhet szerinted ezek után normálisan egy kapcsolat? Kíváncsi lennék én is, hány évesek vagytok.
2009. máj. 7. 22:30
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ne msnen szakíts! Milyen az már? És neked hogy esne? Egyébként mondd el neki, hogy hoztál egy fontos, kettőtöket érintő döntést: nem szeretnéd tovább folytatni a kapcsolatotokat. A miértre érdemes őszinte választ adni. Nem tudtalak megszeretni/ nem érzem úgy, h meg tudnálak szeretni. Ennyi. Ha értelmes a srác, és te is normálisan tálalod, nem lesz gáz.
2009. máj. 7. 22:34
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Na de most kajak... írjál neki levelet. De komolyan kislány. Mi az hogy szakítós szöveget kérsz? Vannak saját gondolataid is nem? Megmondod neki kész ennyi vége nem szeretlek. Nem bonyolult ez. De 1 hét után nem tudom mit vársz egy kapcsolattól.. Fogalmam nincsen hogy hány éves vagy, de ha az MSN-t látod a legmegfelelőbbnek a szakításra akkor járj az MSNeddel vagy keress valami jó kis távkapcsot legalább 4546KM re tőled hogy neked való legyen a dolog... Távfűtés, távszerelem...

Mbi

2009. máj. 7. 22:36
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem igaz. Ezt ti nem értitek! Hülyeség volt itt kérdeznem. Emiatt szenvedek nemtom mióta! Össze vagyok zavarodva, és nem akarom hülyíteni. Jobb ha megcsalom?
2009. máj. 7. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!