Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele? Ha igen, hogyan? Szöveget kérnék!
hát szerintem egy hét semmi.:S énis így voltam egy sráccal... csak én 2 hét után szakítottam :S aztán később jöttem rá h nagy butaság volt mert hiányzott és szerettem :S utána pedig hónapokig fájt. nem bocsátott meg. szóval sztem adj még időd hátha sikerül megszeretned...egy hét alatt nem lehet megismerni vkit annyira...
szerintem...de a döntés rajtad áll :) sok sikert!
szia.
2. válaszoló vagyok... annyit hozzátennék, hogyha esetleg szakítanál vele ... akkor ne legyél gyáva hanem a szemébe mondd h miért... tehát h nem szereted. és ne msnen mondd el neki :S
sztem az gusztustalan.
ha nem lennél elég erős akk mégiscsak szereted nem? annak nem tudsz ellenállni akit nem szeretsz.
rossz kifogás :)
Na de most kajak... írjál neki levelet. De komolyan kislány. Mi az hogy szakítós szöveget kérsz? Vannak saját gondolataid is nem? Megmondod neki kész ennyi vége nem szeretlek. Nem bonyolult ez. De 1 hét után nem tudom mit vársz egy kapcsolattól.. Fogalmam nincsen hogy hány éves vagy, de ha az MSN-t látod a legmegfelelőbbnek a szakításra akkor járj az MSNeddel vagy keress valami jó kis távkapcsot legalább 4546KM re tőled hogy neked való legyen a dolog... Távfűtés, távszerelem...
Mbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!