Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy srác az utcán oda megy 1 idegen lányhoz mert tetszik neki és meg akarja ismerni? Vagy ilyen már nincsen?
És ha létezik akkor a lány ennek örül? és mit vár illetve minek örülne a lány, mit mondjon a srác? és ebböl lehet komolyabb? vagy a lányok ezt nem szeretik vagy hogy vannak ezzel?
és ha nincs ilyen akkor miért?
Hát szerelem nem lett még belőle. De volt már olyan lány aki oda adta neki a telefonszámát. Aztán, hogy most lefeküdtek e vagy sem én nem tudom.
De többször volt már, hogy mentünk az utcán. Egyszer csak megfordul és oda szaladt egy lányhoz. Először néztem mit csinál, de mostmár tudom, hogy leszólítja.
engem is szólították már egyszer kétszer!
szerintem nagyon jó dolog:)én mindig örülök neki
Van még ilyen a mai világban,velem elég sokszor előfordul,és bizony nagyon kellemetlen tud lenni,hiszen 1,van barátom 2,általában sietek valahová
Szóval,én nem igazán szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!