Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan hogy srác az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy srác az utcán oda megy 1 idegen lányhoz mert tetszik neki és meg akarja ismerni? Vagy ilyen már nincsen?

Figyelt kérdés

És ha létezik akkor a lány ennek örül? és mit vár illetve minek örülne a lány, mit mondjon a srác? és ebböl lehet komolyabb? vagy a lányok ezt nem szeretik vagy hogy vannak ezzel?

és ha nincs ilyen akkor miért?

2011. nov. 7. 22:23
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Hát szerelem nem lett még belőle. De volt már olyan lány aki oda adta neki a telefonszámát. Aztán, hogy most lefeküdtek e vagy sem én nem tudom.

De többször volt már, hogy mentünk az utcán. Egyszer csak megfordul és oda szaladt egy lányhoz. Először néztem mit csinál, de mostmár tudom, hogy leszólítja.

2011. dec. 24. 16:43
 32/35 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam látni olyat, hogy egy fiú odalép egy idegen lányhoz és csak úgy leszólítja. Lehet, hogy van ilyen, de én még nem láttam.
2012. júl. 10. 00:10
 33/35 anonim ***** válasza:

engem is szólították már egyszer kétszer!

szerintem nagyon jó dolog:)én mindig örülök neki

2012. aug. 7. 14:59
 34/35 anonim ***** válasza:

Van még ilyen a mai világban,velem elég sokszor előfordul,és bizony nagyon kellemetlen tud lenni,hiszen 1,van barátom 2,általában sietek valahová

Szóval,én nem igazán szeretem...

2012. aug. 7. 15:12
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Van, én is így ismertem meg a barátnőm, már 2 éve vagyunk együtt. Előtte is így ismerkedtem, utcán, tömegközlekedési eszközökön, parkban, könyvtárban, stb. Legjobb helyek, sokkal jobb, mint egy diszkó vagy bár. Tapasztalaton, higgadtságon és elszántságon kívül nagy szerencse is kell azonban, hogy bejöjjön a dolog. 10/9 csajnak van barátja, igaz a fele csak "szűrőnek" találja ki szerintem.
2012. aug. 7. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!