Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy srác az utcán oda megy 1 idegen lányhoz mert tetszik neki és meg akarja ismerni? Vagy ilyen már nincsen?
És ha létezik akkor a lány ennek örül? és mit vár illetve minek örülne a lány, mit mondjon a srác? és ebböl lehet komolyabb? vagy a lányok ezt nem szeretik vagy hogy vannak ezzel?
és ha nincs ilyen akkor miért?
Velem már történt meg.
Az a lényeg, hogy legyen ideje reagálni, ha csak odamész, hogy volna kedved ismerkedni? Akkor lehet inkább lesz nem a válasz, de 15 perc után megbánja... Menj oda...bármivel, akár útbaigazítást is kérhetsz, csak a lényeg, hogy legyen ideje megnézni, és beszélgessetek egy kicsit...nagyjából bármiről.
Valami humorosat is kitalálhatsz.
utolsó!
pont ezért tettem fel ezt a kérdést, mert ez sztem a legalapvetőbb ismerkedési jelenség, de még is van akinek nem tetszik az ilyes közeledés .. és pont ezért nemértem hogy mért tartottad tolakodónak mert vadidegen, hisz pont azért szólit meg hogy megismerjen, hogy máshogy :D
vagy azért volt baj mert nem tetszett a kisugárzása vagy maga a személy?
"Létezik olyan hogy srác az utcán oda megy 1 idegen lányhoz mert tetszik neki és meg akarja ismerni? Vagy ilyen már nincsen?"
Ilyen létezik.Viszont olyan,aki szimpatikus a lánynak is,na ez 99%-ban nem létezik.
23:17-es vagyok. Elmesélem a legrosszabb tapasztalatomat röviden :D
Egyszer egyedül ültem egy 4-esben vonaton, odaült hozzám egy srác, pedig volt még másik szabad 4-es bőven. Elkezdett velem beszélgetni, bókolt is, hogy jó csaj vagyok, stb. Viszont miután megtudta rólam, hogy nem vagyok az a bulizós fajta, mint amilyennek ő elképzelt, és inni sem szoktam, inkább járom a természetet, elkezdett fintorogni és megjegyzéseket tett, hogy milyen fura vagyok, fikázta a hobbijaimat, mindent. Tovább már nem is voltam érdekes a számára, otthagyott azzal a kamu szöveggel, hogy jajj, neki van ám itt a vonaton egy barátja, átül oda. Hát eléggé rosszul éreztem magam utána, nem feleltem meg az elvárásainak ezek szerint... :D Mondjuk ezzel nincs is baj, mindenkinek nem lehet megfelelni, de azért ne jöjjön oda hozzám, hogy aztán csak kifikázzon.
"Nagyon vicces volt, kicsit benazott, de aranyosnak tunt :). Mire hazaertem, fbn bejelolt. Utana parszor talalkozgattunk."
Bakker te ennyire gyökér vagy? Ha van pasid akkor minek kell feleslegesen hülyíteni a másik pasit? Meg a másikkal minek kell beülni egy kávéra? Feleslegesen rabolod a pasi idejét és feleslegesen reménykedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!