Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan hogy srác az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy srác az utcán oda megy 1 idegen lányhoz mert tetszik neki és meg akarja ismerni? Vagy ilyen már nincsen?

Figyelt kérdés

És ha létezik akkor a lány ennek örül? és mit vár illetve minek örülne a lány, mit mondjon a srác? és ebböl lehet komolyabb? vagy a lányok ezt nem szeretik vagy hogy vannak ezzel?

és ha nincs ilyen akkor miért?

2011. nov. 7. 22:23
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Tudom most nagyon hihetetlenül hangzik, de én totál tök spontán voltam és soha nem terveztem.

Odamentem aztán jó kicsit felmértem a terepet, de nem kombináltam túl.

Sokszor a na mizújs lányok, hogy tetszik a buli szlogennel mentem oda aztán úgy is válaszoltak én meg reagáltam arra.

Egyébként nem egyszer előfordult már, h a csaj megmodnta, hogy végre van egy pasi, aki nem csak köröz körülötte, hanem oda is mer menni.

Ezért mondom, h már ez egy jó pont, persze csak akkor, ha mindezt nem kotta részegen teszed és nem rögtön meg akarod bas.zni.

2011. nov. 10. 16:03
 22/35 A kérdező kommentje:
szórakozó helyen volt ez vagy utcán? és van különbség az ilyen esetekben?
2011. nov. 10. 16:15
 23/35 anonim válasza:

Létezik.

Én és haveri köröm épp erre épült ki. A mi kis csapatunk minden hétvégén járja a nagyvárost lányokra vadászva és, aki megtetszik, ahhoz odamegyünk.

Sajnos tényleg nagyon ellenzik a lányok ezt az ismerkedési módot, még ha meg van a komfortépítés, akkor is sokszor lekoptatnak valami ürüggyel, hogy sietniük kell vagy van pasijuk.

Nem könnyű a férfi dolga, de mi nem adjuk fel!!

2011. nov. 18. 14:54
 24/35 anonim ***** válasza:

EZ MÁR VOLT:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__23858..

a hozzászólásom:

aki nem mer, nem nyer :)

mondjuk tényleg érdekes a női vélemény, hogy nappal az utcán józanul csak a pedofil psichopaták találnak be, viszont full beb.szva tuti a sötét éjszakában tuti becsületes lovag fog hazakisérni...

:D :D :D :D :D

2011. nov. 18. 15:03
 25/35 anonim ***** válasza:

Igen, tiszta fura is volt, múltkor HÉV-en jött oda hozzám egy srác, hogy tudom-e, hányadik az XY megálló (a fejem felett volt a tábla a megállókkal...)

aztán kibökte egy idő után, hogy baromira jól tudta, de szeretet vna megismerni

hát, én elég bizalmatlan vagyok, pedig rendes srácnak tűnt, azóta felvett msn-en, nem hiszem, hogy lehet belőle bármi. Nem hiszek benne, szerintem nem... De nem azért, mert HÉVen találkoztunk, hanem azért, mert nincs meg a vonzalom, + nagyon nyomul, mm ahogy bejelentkezek, rám ír...

2011. dec. 10. 19:35
 26/35 anonim ***** válasza:
Az ilyen alakokat nézik perverznek, ha rögtön azzal indítasz, h mennyire bejön neked a csaj. Inkább először valami semleges témával indíts, azzal nem szokott probléma lenni, sőt, sokkal oldottabb lesz a hangulat :-)
2011. dec. 11. 17:45
 27/35 anonim ***** válasza:

Ja, és engem az egyetemen szólítanak le ismeretlenek, mindig valami ürüggyel, én meg indig úgy teszek, mint aki el is hiszi amit kitaláltak. Inkább játszom ilyenkor a naiv lányt, az tök ciki lenne nekik, ha leoltanám, hogy miért nem azt mondja amit gondol.

De én bírom az ilyen eseteket mivel nyitott vagyok a világra, és jó emberismerőnek tartom magam.

2011. dec. 11. 17:49
 28/35 anonim ***** válasza:
Van! Egyik évfolyamtársam ezt csinálja.
2011. dec. 24. 15:29
 29/35 A kérdező kommentje:
utolsó, és beválik neki?
2011. dec. 24. 15:37
 30/35 anonim ***** válasza:
23.09 te ikrek vagy ugye?
2011. dec. 24. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!