Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy srác az utcán oda megy 1 idegen lányhoz mert tetszik neki és meg akarja ismerni? Vagy ilyen már nincsen?
És ha létezik akkor a lány ennek örül? és mit vár illetve minek örülne a lány, mit mondjon a srác? és ebböl lehet komolyabb? vagy a lányok ezt nem szeretik vagy hogy vannak ezzel?
és ha nincs ilyen akkor miért?
Tudom most nagyon hihetetlenül hangzik, de én totál tök spontán voltam és soha nem terveztem.
Odamentem aztán jó kicsit felmértem a terepet, de nem kombináltam túl.
Sokszor a na mizújs lányok, hogy tetszik a buli szlogennel mentem oda aztán úgy is válaszoltak én meg reagáltam arra.
Egyébként nem egyszer előfordult már, h a csaj megmodnta, hogy végre van egy pasi, aki nem csak köröz körülötte, hanem oda is mer menni.
Ezért mondom, h már ez egy jó pont, persze csak akkor, ha mindezt nem kotta részegen teszed és nem rögtön meg akarod bas.zni.
Létezik.
Én és haveri köröm épp erre épült ki. A mi kis csapatunk minden hétvégén járja a nagyvárost lányokra vadászva és, aki megtetszik, ahhoz odamegyünk.
Sajnos tényleg nagyon ellenzik a lányok ezt az ismerkedési módot, még ha meg van a komfortépítés, akkor is sokszor lekoptatnak valami ürüggyel, hogy sietniük kell vagy van pasijuk.
Nem könnyű a férfi dolga, de mi nem adjuk fel!!
EZ MÁR VOLT:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__23858..
a hozzászólásom:
aki nem mer, nem nyer :)
mondjuk tényleg érdekes a női vélemény, hogy nappal az utcán józanul csak a pedofil psichopaták találnak be, viszont full beb.szva tuti a sötét éjszakában tuti becsületes lovag fog hazakisérni...
:D :D :D :D :D
Igen, tiszta fura is volt, múltkor HÉV-en jött oda hozzám egy srác, hogy tudom-e, hányadik az XY megálló (a fejem felett volt a tábla a megállókkal...)
aztán kibökte egy idő után, hogy baromira jól tudta, de szeretet vna megismerni
hát, én elég bizalmatlan vagyok, pedig rendes srácnak tűnt, azóta felvett msn-en, nem hiszem, hogy lehet belőle bármi. Nem hiszek benne, szerintem nem... De nem azért, mert HÉVen találkoztunk, hanem azért, mert nincs meg a vonzalom, + nagyon nyomul, mm ahogy bejelentkezek, rám ír...
Ja, és engem az egyetemen szólítanak le ismeretlenek, mindig valami ürüggyel, én meg indig úgy teszek, mint aki el is hiszi amit kitaláltak. Inkább játszom ilyenkor a naiv lányt, az tök ciki lenne nekik, ha leoltanám, hogy miért nem azt mondja amit gondol.
De én bírom az ilyen eseteket mivel nyitott vagyok a világra, és jó emberismerőnek tartom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!