Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan veletek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek hogy egy kapcsolat elején a másik jobban odavolt értetek, és ez riasztott? Mármint hogy kis távolságtartást idéz elő?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 21:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

úúúh,ez rosszabb, mint ami velem volt. Én írtam azt, hogy "Volt. Nagyon is volt..." - én lány vagyok, és irántam a fiú érzett többet. És egy lány alapból is sokkal érzelmesebb, érzékenyebb, mint egy srác, szóval valahogy nagyobb az esély arra, hogy idővel tényleg ő is megszereti a srácot...

De ha már most ez a helyzet áll fönn...

Azt tudom tanácsolni nektek, hogy kicsit vegyél vissza a tempóból, ne hagyd, hogy nagyon elragadtassa magát, hogy ha mégis szakításra kerülne a sor, ne viselje meg annyira. Nem azt mondom, hogy légy vele rideg és érzéketlen, csak valahogy próbáld meg csillapítani. Húúh. Sok sikert kívánok, meg kitartást!

2009. máj. 8. 09:29
 12/17 anonim ***** válasza:
*neked
2009. máj. 8. 09:30
 13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm:) igyexem
2009. máj. 8. 09:42
 14/17 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Tényleg könnyebb úgy, ha a fiú szeret jobban.... Te mennyire szereted őt? Mentek egyetemre, vagy már ott vagytok? Milyen lehetőségeitek vannak a jövőben?
2009. máj. 8. 10:15
 15/17 A kérdező kommentje:
még csak vonzalom van.. (nálam) a lehetőségeink elég korlátozottak, mert én egyetemista vagyok (pesten), ő meg ott középsulis (koleszos) ahol én lakok.. (elég messze pesttől) sajna nem mindíg gondolom végig hogy a távkapcsolat nem jó móka...
2009. máj. 8. 11:18
 16/17 anonim ***** válasza:
bár én lány vagyok, de hasonló cipőben jártam a kapcsolatom elején, mint most te...és én 1hónap után ki is raktam szegény fiút...aztán kellett egy kis idő miután rájöttem, hogy nekem ő kell..azóta 4éve boldogítjuk egymást:) először szószerint taszított, hogy annyira oda volt értem, 2hét alaltt kimondta h szeret, abszolót nem voltam ilyenre felkészülve 16évesen és sok volt, azt mondtam nem kell nekem még ilyen korán ilyen komoly kapcsolat..aztán beütött a mennykő szerencsére:)
2009. máj. 20. 01:40
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi h ezt leírtad.. :) rem nálunk is ez lesz..
2009. máj. 20. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!