Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan veletek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek hogy egy kapcsolat elején a másik jobban odavolt értetek, és ez riasztott? Mármint hogy kis távolságtartást idéz elő?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 21:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy?
2009. máj. 7. 21:18
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én most pot ebben a cipőben járok a srác(22 éves)már egyszer kikosaraztam régi csalódások miatt az előző kapcsolatokból meg stb.. de kért még egy lehetőséget és eléggé oda van értem ahogy látom,de gondoltam megadom neki az esélyt.Azóta egyre jobb viszonyban vagyunk ,de azért megtartom a kellő távolságot...

18 L

2009. máj. 7. 21:20
 3/17 A kérdező kommentje:
19 vagyok
2009. máj. 7. 21:25
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Nagyon is volt. És jóllehet, az egész kapcsolat csak akkora időtartamú volt, mint egy hosszú kapcsolat "eleje", mert úgy éreztem, menekülnöm kell. Én még nem álltam olyan szinten, mint a fiú, és engem nagyon rémisztett, hogy ő már úgy gondolja a dolgokat. Pont így, ahogy a kérdés szól. Sokkal jobban odavolt értem, mint én őérte. És a végén még az is kibukott belőle, hogy csak hagyjam, hogy szeressen, és idővel talán én is fogom ugyanazt érezni, mint ő...

1 hónap után azt mondtam, elég volt. (23/L)

2009. máj. 7. 21:29
 5/17 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2009. máj. 7. 21:32
 6/17 anonim ***** válasza:
ha 19 vagy, akkor örülj neki, az sosem baj, ha a másik jobban odavan érted
2009. máj. 7. 21:33
 7/17 A kérdező kommentje:
de igen.. ha én nem leszek szerelmes, ő meg teljesen belémesik... nagyon rendes lány és nem akarok neki rosszat..
2009. máj. 7. 21:39
 8/17 anonim válasza:
Ezek szerint te még nem szeretted meg? mióta vagytok együtt?
2009. máj. 7. 23:49
 9/17 A kérdező kommentje:
egy hónapja ismerem.. 3 hete vagyunk együtt. és ő többet érez már mint én.
2009. máj. 8. 08:13
 10/17 anonim válasza:
Lehet, hogy túl korán összejöttetek. Ez még az ismerkedési fázis. Ha pár hónap alatt nem szereted meg / nem érzed úgy, hogy ő lehet Az, akkor lépj ki. De addig is, ne csapd be, ne hazudj neki.
2009. máj. 8. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!