Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért csak nekem ennyire evidens egy párkapcsolatban?
Én mindig is nyíltan kezeltem a levelezéseimet a párom előtt. Bármikor belenézhetett az emailjeimbe vagy a közösségi oldalakon folytatott beszélgetéseimbe. Én ezt sosem vettem kutatásnak/ellenőrzésnek, hiszen szerintem ez alap kellene, hogy legyen a párok között. Nincs mit titkolnom, bármibe is olvas bele, azt fel tudom vállalni.
Szerintem mindenkiben ott van a félsz, hogy mi van, ha a párja a háta mögött mással flörtöl/mást hülyít, így én teljesen normálisnak veszem, ha szeretné megnyugtatni magát. Megjegyzem a párom a 6 év alatt ezt nem sűrűn használta ki, de ami a fontos, ha kérte, akkor én sosem utasítottam vissza.
Erre fel én ma megkértem, hogy lépjünk fel a facebook-jára és nézzük meg a leveleit (hogy kikkel beszél) és ezt ő határozottan visszautasította. Azért tudni kell, hogy 1 személy érdekelt kifejezetten, ugyanis az év elején vele összeszűrte a levet a hátam mögött (fizikailag ugyan nem csalt meg, de lelkileg nagyon is). Így talán jogos a félelmem. Ennek ellenére nem volt hajlandó megmutatni. És sajnos nem ez volt az első eset.
Nem tudom mit csináljak. Én így nem tudok bízni benne, attól félek megint átver, hülyére vesz. Szerintetek ez elég indok a szakításra? Vagy ti jogtalannak tartjátok, hogy bele akartam nézni a levelezéseibe? Én annyira megalázónak találtam a visszautasítást, miután én az elejétől fogva egy nyitott könyv vagyok számára...
22/L (ő 30/F)
Csak megmosolyogni tudom azokat, akik így itt gyakorin azt hiszik, hogy okosabbak nálam :)
Egyébként, érdekes módon az elkerülte a figyelmeteket, amit róla írtam. Mégpedig, hogy ezek alapján akkor ő milyen jogon várja el tőlem, hogy felolvassam azokat az emaileket, amiket az a férfi ír nekem időnként, aki próbálkozik nálam? Ő megteheti, elvárhatja? Ő rá miért nem mondod, hogy gyerekes, vagy unintelligens? Mert ő férfi és 30 éves? Miben más az ő viselkedése az enyémnél?
napietus te pedig feleslegesen írogatsz ide, már ezt a válaszodat sem olvastam el. Hogy is szokás mondani? "Sose állj oda egy hülyével vitatkozni, mert lesüllyedsz az ő szintjére és legyőz a rutinjával!"
Ehhez tartván magam figyelmen kívül hagyom az irományaidat.
Üdv
Ha összeszűrte a levet valakivel, akkor már édes mindegy, hogy elolvasod-e a leveleit vagy sem...lapát.
Egyébként nem alap, hogy elolvassátok egymás leveleit. Nekem a gmailemben évekre visszamenőleg mindenféle levél benne van, és nem akarnám, hogy a pasim elolvassa, mert olyan dolgokról leveleztem másokkal, ami nem tartozik rá, na abszolút nem pasi témában, hanem egyéb magánügyekben. egyébként volt aki elolvasta még régen a mailjeimet, nem érdekelt, mivel sosem csalok meg senkit, nem volt mit megtalálnia. de a fentiek miatt ma már nem engedném, hogy ilyen szinten belenézzen valaki a magánügyeimbe.
Etus!
Nem az lenne a fő időtöltésünk hogy egymás leveleit olvasgatnánk!Te még mindig nem is érted a lényeget és soha nem is fogod!Te úgyis az a típus vagy akit megcsalnak te inkább tudomást sem akarsz róla venni mert egy papucs vagy!!!
még mindig az a papucs, aki hagyja, hogy a cuccai között turkáljanak, és nem én :D
még valami: csalódi, sőt akár becsapódni is emberi dolog. gyanakodni meg KÖZÖNSÉGES.
ha bízol a másikban nem akarod olvasgatni a leveleit. nyilván te már nem bízol benne, ő meg soha nem is bízott benned, mert mindig érdekelte hogy mit levelezgetsz.
bármikor megmutatnám barátnőmnek a leveleimet, de nem érdekli mert bízik bennem, ugyanez igaz visszafelé is. sőt, annak ellenére, hogy több mint 1 éve együtt vagyunk és még mindig nem törölte magát társkeresőről, és kap 5000 lávolást 1 hónapban, az sem érdekel, mert törli őket és kész. bízom benne, tudom hogy szeret :) aki csal (jelen esetben megcsal) az meg úgyis lebukik, és onnan fel is út le is út de nincs visszaút...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!