Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért csak nekem ennyire evidens egy párkapcsolatban?
Én mindig is nyíltan kezeltem a levelezéseimet a párom előtt. Bármikor belenézhetett az emailjeimbe vagy a közösségi oldalakon folytatott beszélgetéseimbe. Én ezt sosem vettem kutatásnak/ellenőrzésnek, hiszen szerintem ez alap kellene, hogy legyen a párok között. Nincs mit titkolnom, bármibe is olvas bele, azt fel tudom vállalni.
Szerintem mindenkiben ott van a félsz, hogy mi van, ha a párja a háta mögött mással flörtöl/mást hülyít, így én teljesen normálisnak veszem, ha szeretné megnyugtatni magát. Megjegyzem a párom a 6 év alatt ezt nem sűrűn használta ki, de ami a fontos, ha kérte, akkor én sosem utasítottam vissza.
Erre fel én ma megkértem, hogy lépjünk fel a facebook-jára és nézzük meg a leveleit (hogy kikkel beszél) és ezt ő határozottan visszautasította. Azért tudni kell, hogy 1 személy érdekelt kifejezetten, ugyanis az év elején vele összeszűrte a levet a hátam mögött (fizikailag ugyan nem csalt meg, de lelkileg nagyon is). Így talán jogos a félelmem. Ennek ellenére nem volt hajlandó megmutatni. És sajnos nem ez volt az első eset.
Nem tudom mit csináljak. Én így nem tudok bízni benne, attól félek megint átver, hülyére vesz. Szerintetek ez elég indok a szakításra? Vagy ti jogtalannak tartjátok, hogy bele akartam nézni a levelezéseibe? Én annyira megalázónak találtam a visszautasítást, miután én az elejétől fogva egy nyitott könyv vagyok számára...
22/L (ő 30/F)
Ez a probléma, hogy a többség ezt kutakodásnak veszi...
Bennem soha nem keltett negatív érzést az, ha a párom megnézte kikkel levelezek, sőt, örültem, hogy megbizonyosodott arról, hogy senki más nincs az életemben még csak szórakozás szinten sem. Nekem mindig elsődleges volt az, hogy ő nyugodt legyen.
Annyit azért még elmondanék most, hogy így belemélyedtetek páran a témába, hogy ma elmondta nekem hogy a munkahelyére hetente pár alkalommal jön egy nő, akivel elkezdtek beszélgetni és leveleznek facebookon és a nő eléggé rászállt. Hát ezért nem akarta, hogy én meglássam kikkel és milyen gyakran vált üzenetet.
Ez az én szememben már a megcsalás kategória felé közelít, ugyanis tudja, hogy a nő akar tőle valamit és ő adja alá azzal a lovat, hogy levelezik vele. Innentől számomra komolytalanná vált.
És ezt nem képesek felfogni a többiek!!!
Nem tudom de szerintem ők burokban nőttek fel!!!
Most keltél fel? ne már!!!! :)
Elöbb igyál meg egy kávét és gondolkodj!!!
Vannak emberek, akik szerint csak fizikailag lehet megcsalni valakit.
Azonban létezik érzelmi megcsalás is. Amikor másra gondol a nap 24 órájában, amikor mással sms-ezik, amikor mást hív fel naponta többször, amikor mással tölti a délutánjait, és teszi mindezt úgy, hogy a párjának váltig állítja, hogy már nem is beszél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!