Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez miért csak nekem ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért csak nekem ennyire evidens egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Én mindig is nyíltan kezeltem a levelezéseimet a párom előtt. Bármikor belenézhetett az emailjeimbe vagy a közösségi oldalakon folytatott beszélgetéseimbe. Én ezt sosem vettem kutatásnak/ellenőrzésnek, hiszen szerintem ez alap kellene, hogy legyen a párok között. Nincs mit titkolnom, bármibe is olvas bele, azt fel tudom vállalni.

Szerintem mindenkiben ott van a félsz, hogy mi van, ha a párja a háta mögött mással flörtöl/mást hülyít, így én teljesen normálisnak veszem, ha szeretné megnyugtatni magát. Megjegyzem a párom a 6 év alatt ezt nem sűrűn használta ki, de ami a fontos, ha kérte, akkor én sosem utasítottam vissza.

Erre fel én ma megkértem, hogy lépjünk fel a facebook-jára és nézzük meg a leveleit (hogy kikkel beszél) és ezt ő határozottan visszautasította. Azért tudni kell, hogy 1 személy érdekelt kifejezetten, ugyanis az év elején vele összeszűrte a levet a hátam mögött (fizikailag ugyan nem csalt meg, de lelkileg nagyon is). Így talán jogos a félelmem. Ennek ellenére nem volt hajlandó megmutatni. És sajnos nem ez volt az első eset.

Nem tudom mit csináljak. Én így nem tudok bízni benne, attól félek megint átver, hülyére vesz. Szerintetek ez elég indok a szakításra? Vagy ti jogtalannak tartjátok, hogy bele akartam nézni a levelezéseibe? Én annyira megalázónak találtam a visszautasítást, miután én az elejétől fogva egy nyitott könyv vagyok számára...

22/L (ő 30/F)

2011. nov. 6. 10:30
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
Én a saját dolgaimat sem "teregetném" ki a párom előtt, és tőlem sem várom el ezt. Attól még, hogy valakik párkapcsolatban élnek, ők még 2 külön álló személy, joguk van a magánélethez egymás nélkül is, szerintem egészségtelen ha mindent megosztanak egymással, mármint a páromnak semmi köze ahhoz mondjuk, hogy mit beszélgetek a legjobb barátnőmmel, pedig nem hangzik el benne semmi olyan. A megcsalás más, ha egy megcsaláson túllépsz, akkor az azzal jár, hogy újra megbízol a párodban feltétel nélkül, de egy kis félsz marad benned. Ha folyton ellenőrzöd, azzal nem tudod megakadályozni, hogy újra ilyet csináljon. Vagy ha tényleg ezzel tudod csak 'megakadályozni', hogy ilyeneket csináljon, akkor az már régen nem párkapcsolat.
2011. nov. 6. 11:42
 12/57 napietus ***** válasza:

a pasidnak van igaza. a levéltitok nem véletlenül lett kitalálva. arra nem gondolsz, hogy amit valaki vele megoszt (mondjuk anyagi, kapcsolati, családi problémáit), az nem feltétlen tartozik rád? és ő maga is etikátlanul jár el, ha a rábízott titkokat bárki harmadik személyel megosztja.

szóval a pasid helyében ki is hajítottalak volna a hülyeségeddel mint a macskát nagywc-zni, és előbb utóbb ez is fog történni, ha nem szoksz le erről a haszontalan, ostoba és közönséges szokásodról.

(azért haszontalan, mert egy közepesen értelmi fogyatékos 13 éves is képes arra, hogy törölje az olyan üzeneteit, amiket nem akar, hogy az, aki a levelezésében matat, lásson).

29/n

2011. nov. 6. 11:54
 13/57 napietus ***** válasza:
a másik, hogy a saját apám, anyám nem néztek soha a leveleimbe, telefonomba. a férjeméknél sem volt ez divat. akkor hogy jön ahhoz akárki? a férjem levelezésébe soha nem néznék bele (kivéve a céges e-mail, érthető okokból, de a cég közös), és benne is nagyot csalódnék ha ilyet tenne.
2011. nov. 6. 12:01
 14/57 anonim ***** válasza:

Miért lenne papucs dolog kedves ma 11:32? Boldog tudatlanság? Te akkor biztos úgy kezded meg a kapcsolataidat, ohgy biztos megcsal és tudni akarod ohgy nem.

Papucs? És ha pusztán nem érdekel? Ha megvan a saját életem is? Szerintem meg Te vagy papucs. "Nézze csak meg, nincs rejtegetni valóm, csak ne hagyjon el/leglaább nem fog elhagyni, mert látja ohgy tisztességes vagyok." Kislányok és kisfiúk csinálják ezt az óvodában.

2011. nov. 6. 12:24
 15/57 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy ebbe a kategóriába kellett kiírnom a kérdést...

Soha nem néztem még meg a levelezéseit, 1etlen egyszer kértem tőle a mai alkalmon kívül. És nekem igen rosszul esett a visszautasítás, miután ő hetente kérdezgeti, hogy xy-nal mit beszéltem (van egy férfi, aki nagyon rám van kattanva). És én felolvasom illetve megmutatom neki. Ezek után azt hiszem én is érdemelnék ennyit.

Továbbra is tartom magamat ahhoz, hogy akinek nincs rejtegetni valója, az nem titkolózik.

És (mivel látom sokatoknak nem jutott el a tudatáig): nem beleolvasni és nem felolvastattni akartam a leveleit, csak tudni, hogy azzal a bizonyos csajjal tartja-e még a kapcsolatot, akivel megcsalt engem. Mivel állítja, hogy nem (persze mikor megscalt is ezt állította, hogy már rég nem beszélnek). Csak szerettem volna erről meggyőződni azzal, hogy egy váratlan pillanatba kérem meg, hogy mutassa meg a levelezőtársait (továbbra sem a leveleit).

2011. nov. 6. 12:52
 16/57 napietus ***** válasza:

és hogyan csalt meg? azt írtad, nem volt fizikai kontaktus. hátakkor meg? szépen nézett rá, vagy mi?

amúgy te is elég papucs vagy, de ez nem menti a viselkedésedet. én sem mutatnám meg. nem azért mert titkolni valóm van. elvből, neveltetési kényszerből, józanságból, ki tudja. de hogy önként nem tennék ilyesmit, az biztos. kivéve, ha a rendőr kéri, ügyészi engedély birtokában.

2011. nov. 6. 12:59
 17/57 anonim ***** válasza:
22%

Megcsalt? Igen és ennek ellenére folytatod vele a dolgot, akkor a Te bajod. Nem csalt meg? Akkor majd fog ha továbbra is macerálod.

Most már azt írod hogy hetenre kérdezi, a kiírásnál meg azt, hogy nem sűrűn a 6 év alatt. Meg nekünk is eldicsekszel, ohgy egy férfi nagyon rád van kattanva. Ez nekem olyan magamutogatásnak tűnik. Megnézed hogy mit beszél a csajjal és ha nagyon kényes, akkor te is ezt beszéled a pasival, majd megmutatod a barátodnak a levelet, ohgy lássa versenyben vagy vele? Magyarul vissza akarod csalni?

2011. nov. 6. 13:08
 18/57 A kérdező kommentje:

Hát te hülye vagy.

Azt nem használta kis sűrűn a 6 év alatt, hogy tudta a jelszavaimat és nem ment fel mégsem csak pár alkalommal. Nyár vége óta munkakapcsolatba kerültem egy férfival, aki igen, eléggé rám van kattanva - ez nem dicsekvés, hanem hogy értsétek a helyzetet. Ő féltékeny, így kihasználja azt, hogy én őszintén elmondok neki mindent (vagy esetleg megmutatom).

Ennek ellenére, ha én gyanakszom (mert pl pár hete jóval kevesebbet foglalkozik velem) akkor az nincs rendben, ha én tudni akarom, hogy kivel beszél (illetve azzal a bizonyossal beszél-e)?

Valóban, belátom, hogy én hibáztam mégpedigg azzal, hogy teljesen őszinte voltam vele mindig és mert nekem a legfontosabb mindig minden körülmény között az volt, hogy ő biztos legyen abban, hogy szeretem.

2011. nov. 6. 13:12
 19/57 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én továbbra sem hibáztatlak(nem úgy mint a többi hibbant)!

Nos jogod volt a számonkérésre,aminek ő nem tett eleget!!!Hagyd ott a fenébe!És a többiek igencsak papucsok akik hisznek a levéltitokban...és felháborodnának ilyenen ha a párjuk belenézne a mobiljukba...Miért is lennének felháborodva?mert tudják hogy olyan dolgokat talál az ember amiből balhé lesz és ezért fújják nagyra dolgot és közbe mondogatják hogy ezt még is minek képzelik?Egy normális kapcsolatban ilyenek nem akadhatnak fenn a parterek ha egyik belenéz a másik levelébe...És miért is?Ha valakit szeret az ember és hozzátartozik akkor olyan már nem létezik hogy külön magánügye van az embernek mert az már rég szánalmas!!!!

2011. nov. 6. 14:31
 20/57 napietus ***** válasza:
utolsó, jó, akkor te mutogasd az aktuális pasidnak minden dolgodat. de papucs továbbra is te vagy, nem mi, akik annak ellenére önálló személyek maradtunk, hogy van párunk :)
2011. nov. 6. 14:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!