Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért csak nekem ennyire evidens egy párkapcsolatban?
Én mindig is nyíltan kezeltem a levelezéseimet a párom előtt. Bármikor belenézhetett az emailjeimbe vagy a közösségi oldalakon folytatott beszélgetéseimbe. Én ezt sosem vettem kutatásnak/ellenőrzésnek, hiszen szerintem ez alap kellene, hogy legyen a párok között. Nincs mit titkolnom, bármibe is olvas bele, azt fel tudom vállalni.
Szerintem mindenkiben ott van a félsz, hogy mi van, ha a párja a háta mögött mással flörtöl/mást hülyít, így én teljesen normálisnak veszem, ha szeretné megnyugtatni magát. Megjegyzem a párom a 6 év alatt ezt nem sűrűn használta ki, de ami a fontos, ha kérte, akkor én sosem utasítottam vissza.
Erre fel én ma megkértem, hogy lépjünk fel a facebook-jára és nézzük meg a leveleit (hogy kikkel beszél) és ezt ő határozottan visszautasította. Azért tudni kell, hogy 1 személy érdekelt kifejezetten, ugyanis az év elején vele összeszűrte a levet a hátam mögött (fizikailag ugyan nem csalt meg, de lelkileg nagyon is). Így talán jogos a félelmem. Ennek ellenére nem volt hajlandó megmutatni. És sajnos nem ez volt az első eset.
Nem tudom mit csináljak. Én így nem tudok bízni benne, attól félek megint átver, hülyére vesz. Szerintetek ez elég indok a szakításra? Vagy ti jogtalannak tartjátok, hogy bele akartam nézni a levelezéseibe? Én annyira megalázónak találtam a visszautasítást, miután én az elejétől fogva egy nyitott könyv vagyok számára...
22/L (ő 30/F)
Szerintem attól még ugyanúgy lehet valaki önálló személy, hogy beavatja a párját magánügyekbe. Én is úgy gondolom, hogy egy párkapcsolatban már nincsenek igazán magánügyek. Pofán is vágnám a páromat, ha valamit kérdezek tőle és arra ez lenne a válasza.
Nem tudom miért nem a teljes őszinteség az általános... sok lelki szegény ember gondolja azt, hogy azal az ő személyük sérülne (pl hogy nem lennének önálló emberek), pedig ez nem így van. De persze nem vagyunk egyformák.
Minden esetre azt hiszem nem én vagyok a lenézendő ember azért, mert nyílt lapokkal játszom a párkapcsolatomban. És az pedig az itteni válaszolók hiányos értelmi képességeit mutatja, hogy azt hiszik, hogy én mindenről tudni akarok a levelezésekkel kapcsolatban.
Az pedig, hogy a bizalom alap és nem kell kiérdemelni, hát... én mindig is feladatomnak éreztem a párom bizalmának elnyerését. Szerintem ez a legnehezebben kiváltható érzés, ami tökéletesen mutatja, hogy nem egy alap dolog. Akinél az, az szerintem nem tekint másképp a párjára, mint akármelyik szembejövőre az utcán.
Kedves Etus!
Elég csúnya lenne ha pism lenne,tudod heteró vagyok s a nőket szeretem...
Kedves kérdező!
Hagyd ott a párod!Itt vagyok Én! :)
Tényleg milyen sok a hibbant ember aki nem mutatja meg a párjának a leveleit mert lecsap az égiháború meg levéltitok meg ilyen idiótaságok!Egy egészséges kapcsolatban igen is ki kell érdemelni a bizalmat!!!Emberek!A sült galamb nem repülhet mindenkinek a szájába(nem úgy mint Etusnak a gazdag háziasszonynak aki csak unatkozásból blogol és írogat ide mert nincs jobb dolga, bocsi Etus! )
" sok lelki szegény ember gondolja azt, hogy azal az ő személyük sérülne (pl hogy nem lennének önálló emberek), pedig ez nem így van."
Mégis a te személyed sérült, nagy őszinte ember, mert itt siránkozol és nem a pasidé, aki lesz*rja ezt a témát.
Ti mekkora ingerszegények vagytok!!!
A bizalmat csak úgy nem szabad osztogatni!A bizalmat ki kell érdemelni!!!Tudod annyi sok ribi van a világban hogy nagyon nehéz megbízni akárkiben is és igen is nemárt ha erről néha néha megbizonyosodik az ember,és szerintem akkor sem gáz belenézni a párom cuccaiba!!!Ezzel mi csak a bizalmunkat alapozzuk tovább!Nem vagyunk holmi papucsok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!