Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány 24 éves fiúval párkapcsolat?
Én most vagyok 14/L és nagyon tetszik egy 24 éves srác. Neki is tetszem. Már régóta szemezünk egymással.
Úgy érzem megvan köztünk az a plussz ami kell egy kapcsolatba. Egész nap csak rá gondolok már hetek óta.
Tudom, hogy ebben a korban nem kevés a 10 év, de a szívem mást mond.
Koromhoz képest jóval érettebbnek érzem magam a társaimnál, de mégis most mi tévő legyek?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nálam is két éve ugyanez volt a felállás.találkozgattunk.rengeteget beszéltünk telefonon,smsben,emailben.Végül azt mondtam hogy titokba próbáljuk meg.Mondanom sem kell, hogy a 3. nap után felhívott magához, bár nem titkolta hogy le akar fektetni.azonnal megszakítottam vele minden kapcsolatot.
most 5 év van a barátom és köztem,1 éve vagyunk együtt.Szerintem jobban jársz ha kicsit fiatalabbal kezdessz.Nem csak a kezedet akarja majd fogni, és suliba kísérgetni.
Most hogy kiírogattátok magatokat lezárom a kérdést, úgy ahogy elkezdtem.
FAKE
milyen fake te bunkó??
Mit zársz te?? na kocc szépen!
"Koromhoz képest jóval érettebbnek érzem magam a társaimnál"
"Ő korához képest jóval fiatalabbnak néz ki 19-20-nak."
akkora generál szövegek ezek, sok az a tíz év, és itt nem lesz 2-3 év múlva, valószínűleg a skacnak van már valami tapasztalata és csak ki akar használni
Most le lehet engem hurrogni nyugodtan de attól még ez a véleményem.
Igen lehet rengeteg ilyen korban ez a 10 év. De egy próbát nem érne meg? Vagy működik vagy nem, ha már most lemondasz róla akkor már most csalódsz valahol..ha megpróbáljátok akkor meg max akkor ha nem jön össze, ugyanott tartasz, ha működik akkor meg minden jó.
Persze lehet, hogy nála elég jelentős az is, hogy testi kapcsolat is legyen, ha normális és te még ezt nem akarnád megérti, ha nem akkor megint ott vagytok hogy megpróbáltátok. És ha neked pedig van eszed (és úgy tűnik van), akkor meg nem hagyod magad kihasználni.
f/23
Kedves kérdező! Ajánlok figyelmedbe egy hasonló (másik oldalról szóló), korábban igen népszerű kérdést, ahol talán találsz normális válaszokat is általánosítgatás, "úgysevagyérett14évesen" és trollokdás helyett, vagy ha nem is, legalább néhány válaszadót, akihez fordulhatsz privátban.
Íme: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Szívből kívánom Neked, hogy összejöjjön és minél több boldog percet, órát, napot, évet töltsetek együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!