Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 éves lány 24 éves fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány 24 éves fiúval párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Én most vagyok 14/L és nagyon tetszik egy 24 éves srác. Neki is tetszem. Már régóta szemezünk egymással.

Úgy érzem megvan köztünk az a plussz ami kell egy kapcsolatba. Egész nap csak rá gondolok már hetek óta.

Tudom, hogy ebben a korban nem kevés a 10 év, de a szívem mást mond.

Koromhoz képest jóval érettebbnek érzem magam a társaimnál, de mégis most mi tévő legyek?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2011. nov. 5. 18:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
44%

Ha a kérdés igaz, a csávó beteg, és kórházban/börtönben a helye.

23F

2011. nov. 5. 18:42
 12/33 anonim ***** válasza:
Nézd, Te még az általános padjait koptatod, ő meg vagy egyetemista, vagy dolgozik - bármelyiket is teszi, az a világ tőled még nagyon de nagyon távol áll. Az ő igényei már egészen mások, mint a tiéid. Ennek nagy sírás lenne a vége. És akkor még olcsón megúsznád.
2011. nov. 5. 18:42
 13/33 anonim ***** válasza:
Én ismertem egy 14 éves lányt, aki egy 26 éves sráccal volt... Nem kamu.
2011. nov. 5. 18:45
 14/33 A kérdező kommentje:
Értem. Én most vagyok 14, Ő korához képest jóval fiatalabbnak néz ki 19-20-nak. De 2-3 év múlva, tehát 17 évesen mennyire számít majd soknak a 10 év?
2011. nov. 5. 18:52
 15/33 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Ahogy írták valószínűleg sírás lesz minimum majd a vége, mert csak tarisznyának kellesz a farkához. Ha neked ez a

'szerep' megteszi, akkor hajrá. Komolyan nem fog venni a srác ebben is biztos lehetsz :)

2011. nov. 5. 18:54
 16/33 anonim ***** válasza:
Ezt csak kitalálta, látszik az írásában. Ha meg nem, :D, szerintem várj még jópár évet, vagy keress korodhoz illő fiút, jobban jársz. 17 évesen már szerintem oké, de addigra hol lesz már ő..
2011. nov. 5. 18:56
 17/33 anonim ***** válasza:
túl sok az a 10 év főleg ilyen helyzetben
2011. nov. 5. 18:57
 18/33 anonim ***** válasza:

hidd el két év múlva már rohadtul nem fog érdekelni ez a csávó.

és a pasitól is függ,hogy mit várhatsz el tőle,én 17 évesen összejöttem egy 33 éves férfival és együtt vagyunk már 20 hónapja.de nem mindenkinek alakul így a kapcsolata.ezt is vedd figyelembe.

2011. nov. 5. 18:57
 19/33 anonim ***** válasza:

Egyik haverom 21 éves. Rányomult most egy 16 éves lány, és már őt is túl fiatalnak érzi magához. Én a te korodban (de öreg vagyok :D) 2 év különbséget tartottam ideálisnak, 15 évesen összejöttem egy 4 évvel idősebbel, (ma is együtt vagyunk), és kb. most jutottam el oda, hogy nem zavar egy 30 éves társasága.

De ez az én példám, lehet hogy nálatok működne. Én nem nagyon ajánlom, hogy belemenj egy ilyen kapcsolatba.

2011. nov. 5. 18:58
 20/33 anonim ***** válasza:
(ma 18:58 - 20L)
2011. nov. 5. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!