Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az átlagos lányok is tudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos lányok is tudnak érvényesülni manapság, nem érzik magukat úgy, hogy nem elég jók a fiúknak a többi csinos, szép ('cicababához') képest? Van aki még úgy érzi átlagos lány révén, hogy sosem elég jó?

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 15:45
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
mert kiírtam. te minek írsz ide?
2011. nov. 5. 16:59
 32/43 A kérdező kommentje:
a kérdés pedig adva van/volt.
2011. nov. 5. 17:01
 33/43 anonim ***** válasza:
0%

Hohó:D Most mire kaptad fel a vizet?

Kiírtál egy kérdést. Jönnek rá a válaszok, erre te elkezdesz másról beszélni és a végén kilyukadunk oda, hogy tisztában vagy az egésszel.

2011. nov. 5. 17:03
 34/43 A kérdező kommentje:

igen? és miért írom ki? mert kíváncsi vagyok esetleg arra, hogy más is van-e ezzel így.

lényegtelen,hogy van amivel tisztában vagyok és van amivel nem.

teljesen átment az egész kérdés megint jó szokás szerint, egy személyes hülyeségbe, értetlenkedésbe.:)

2011. nov. 5. 17:04
 35/43 A kérdező kommentje:
másrészt pedig nem én kezdtem el másról beszélni te írtál és kérdeztél olyanokat ami miatt átment a kérdés teljesen más irányba.
2011. nov. 5. 17:05
 36/43 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van. Ne haragudj, hogy próbáltam megérteni a logikádat és zöld ágra vergődni a kérdéssel kapcsolatban. Hiba volt, elismerem:)
2011. nov. 5. 17:12
 37/43 A kérdező kommentje:

ahogy gondolod.

minden jót!

2011. nov. 5. 17:13
 38/43 anonim ***** válasza:
48%
Neked is!
2011. nov. 5. 17:14
 39/43 anonim ***** válasza:

Én meg pont azt érzem,hogy túl jó vagyok :D

Na jó..inkább az a baj,hogy nem találok olyat,aki nekem jó lenne...Így nézem nap mint nap a pasikat(igen pasikat),és semmi igazi férfit nem látok.Mikor többezren mennek le és fel a metróba,vagy a villamoson,vagy bárhol...Szal még ha külsőre se látok férfias embert,akiben valami vonzót látok,akkor hogy ismerhetnék meg valakit egyáltalán belülről.

2011. nov. 5. 17:46
 40/43 anonim ***** válasza:

17:46:

Hallgatunk, Drága! :D Neked mit takar a Férfi fogalom? :D

Rszéletesen :D

2011. nov. 5. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!