Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az átlagos lányok is tudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos lányok is tudnak érvényesülni manapság, nem érzik magukat úgy, hogy nem elég jók a fiúknak a többi csinos, szép ('cicababához') képest? Van aki még úgy érzi átlagos lány révén, hogy sosem elég jó?

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 15:45
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Jajj kislány, ne így gondolkozz... Hogy a viharba ne tudnál érvényesülni??! Az átlagos lányok a legjobb társak. Ha nincsenek olyan fene nagy elvárásaid, hogy kigyúrt, vagy sportos izomagy legyen a férfi, bárkit megkaphatsz.

De hidd el, nem csak célszerű de ésszerű is hasonló partnert keresni mint amilyen te vagy. Mert annál kapcsolat rombolóbb nincs mint az elvárásoknak való megfelelés.

Nem tudom te milyen társaságba jársz, de itt nálunk (pest mellett) nem csak adoniszok járnak cicababákkal, hanem átlagos, normális emberek normális társsal. Sőőt hányszor látok olyat is, hogy egy marha ronda fickó egy cicababával szaladgál (és most hagyjuk az anyagiakat..) vagy fordítva.

Öltözz, szépítkezz úgy hogy tetszél Magadnak!

Nem tudom mivel nem vagy elégedett, hogy túlsúlyos vagy-e, vagy csak csúnyácska arcod van, de mindenen lehet változtatni.

Szép frizura, enyhe (ENYHE) smink... És mindezt csak azért, hogy magadnak tetszél. Ha az meglesz, meghajolnak előtted a fiúk...

A cicababákon is azért van 2 kiló smink, 6 kiló barnító (a képeiken meg 20kiló photoshop), hogy szépnek látszanak, mert anélkül ocsmányak mint a sz@r :)

21F

2011. nov. 5. 16:33
 22/43 A kérdező kommentje:

akkor én eddig rosszakkal futottam össze. ez van.

azért köszönöm a válaszokat!

2011. nov. 5. 16:36
 23/43 anonim ***** válasza:

"neked 1-2 ember lehet, nekem nem:)"

Igen?? Akkor mennyi? Csak nem az összes Magyarországon élő férfit kiismerted? Mert még az is kevés lenne egy ilyen összeesküvés elmélet felállításához:) 22F

2011. nov. 5. 16:38
 24/43 A kérdező kommentje:

"Igen?? Akkor mennyi? Csak nem az összes Magyarországon élő férfit kiismerted? Mert még az is kevés lenne egy ilyen összeesküvés elmélet felállításához:) 22F"

épp annyi, amennyiért érdemes jobban kiismernem legközelebb az embereket(fiúkat). elég ahhoz,hogy bizalmatlan legyek a fiúkkal.

2011. nov. 5. 16:41
 25/43 A kérdező kommentje:

de te még mindig nem érted azt amit írok, és amit írok le ..

megint az ilyen hülye összeesküvés elméletekkel,meg általánosítással jössz holott megírtam normálisan,hogy nincs szó erről.

csak jobban odafigyelek az ilyen dolgokra, nem foglalkozom ezzel nem töltöm ezzel minden percem, de már akaratlanul is észreveszem, ha már csak szamár vagyok a ló helyett.

2011. nov. 5. 16:42
 26/43 anonim ***** válasza:
Erre nem tudok mit írni. Akkor legyél bizalmatlan. De egy valamit megsúgok: a fiúk nem szeretik egy lány talpát nyalni. Úgyhogy ilyen gondolkodással nehéz lesz barátot találnod. Senki nem fog küzdeni érted hónapokig, miközben te játszod a jégkirálynőt... 22F
2011. nov. 5. 16:44
 27/43 A kérdező kommentje:

ismeretlenül ilyen hülyeségeket állítani is elég meredek.

annak elismerésem ha valaki nincsen tisztában a dolgokkal, nyilván van kellő önbizalma tényleg minden elismerésem, én sajnos ilyen téren sokat tapasztaltam és nem csodálom, ha valaki ezek után lókakinak sem érzi magát, vagy bizalmatlan, esetleg kiábrándult dolgokból. elmehetsz mellette, de az mindig ott lesz.

2011. nov. 5. 16:46
 28/43 anonim ***** válasza:

Szerinted én egy menő csajozógép szépfiú vagyok?

Tök átlagos vagyok én is. Mégse siránkozok azon, hogy nincs 20centis farkam, hogy nem vagyok egy adonisz stb...

Nyilván rosszul érintik az embert a csalódások, de ezeken túl kell lépni. Másképp szenvedés lesz az élet. 22F

2011. nov. 5. 16:52
 29/43 A kérdező kommentje:
én nem keserítem meg az életemmel ezzel, maximum tudatosabb lettem ettől. tapasztaltam dolgokat=rájöttem dolgokra=legközelebbinél jobban odafigyelek. emberismeretem is jobb lett tőle.
2011. nov. 5. 16:56
 30/43 anonim ***** válasza:
56%
Akkor mi a kérdés? Minek írtad ki?:) 22F
2011. nov. 5. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!