Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel ma 10hete (2,5 hónapja), hogy járunk, de pár napja furcsán viselkedik.

Csütörtökön találkoztunk, utánna egyre ritkábban kezdett el visszaírni, tegnap meg alig beszéltünk, mert koradélután, amikor feljött fészre, ráírtam és írta, h most egy darabig nem akar velem beszélni, mert mindent át kell gondoljon :(

Se nekem, se a húgomnak nem ír vissza :(

Mit csináljak? Én nagyon szeretem őt, meg az ő szemében is látom, hogy szeret engem, de félek, h ez az egész "átgondolás" végén az lesz, h dob engem :(

(18F, 15L)

2011. nov. 5. 08:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon is esélyes, hogy szakítani akar!

Hagyd egy-két napig békén, ha gondolkodni akar, hadd tegye, de utána kérdezz rá, hogy mi a gondja? Ha néhány nap alatt nem jön rá, hogy hiányzol neki és kellesz neki, akkor az már veszett fejsze nyele.

2011. nov. 5. 09:31
 2/8 A kérdező kommentje:

de miért?

csütörtök nagyon jól megvoltunk, de azóta megváltozott :'(

2011. nov. 5. 10:02
 3/8 anonim válasza:
lehet hogy megismert valakit.Vagy lehet hogy történt valami a családjával.
2011. nov. 5. 22:51
 4/8 A kérdező kommentje:
nemhiszem, mert a szülei mostmár elfogadnak, más meg nemhiszem, h be tud kavarni
2011. nov. 6. 08:51
 5/8 anonim válasza:
lehet hogy valamilyen maradandó betegsége van és nem akarja hogy lásd mert túlságosan fogod sajnálni
2011. nov. 6. 10:02
 6/8 A kérdező kommentje:

nincs, mert csak egy kis megfázása van

most felakartam hívni.

Kinyomta, majd kikapcsolta a telót :(

2011. nov. 6. 15:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj már meg, de az, hogy azt mondta, nem akar beszélni veled egy darabig, az miért nem jut el az agyadig? Ne hívogasd! Ha akar, majd keres. Elhiszem, hogy nagyon rossz ez neked így, azért is írtam tegnap, hogy egy kis időt adj neki. Bár nem úgy látom, hogy sok értelme lenne, de ki tudja?
2011. nov. 6. 17:58
 8/8 anonim válasza:
nem volt valami ünnepe (névnap vagy szülinap)
2011. nov. 7. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!