Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene csinálnom?
Van egy fiú az évfolyamban , aki egy 5 hónapja tudatta , hogy szívesen járna velem , de én nem igazán akartam akkor kapcsolatot , szóval barátok lettünk az elmult 5 hónapban egész jól megvoltunk beszélgettünk stb , én meg folyamatosan beleszerettem , és legutóbb mikor találkoztunk bátorkodtam megkérdezni tőle , hogy szeretné-e ha több lenne köztünk barátságnál , és csak azt mondta , hogy neki mindegy . Nem tudom , hogy mit kellene ezek után tegyek , mert nagyon belezúgtam , viszont ez nem az a válsz volt amit vártam .
Én és ő is 19
Ha kell neked akkor járj vele...és majd szerelmesítsd magadba
ha nem kell akkor ne járj vele
nem bonyolult
Egyszer azt mondtad neki, hogy csak barát lehet. Ma a fsz választ vártál, most úgy őszintén?
Beszélj vele, mond meg, hogy változtak az érzelmeid. Ennyi.
hát ez tényleg nem valami lélekemelő válasz.
Ne tegyél semmit.. ha változik, már nem "mindegy" akkor ő fog lépni. Így nem érdemes..
(a#4-est közben törölték, de amit mondtam érvényes marad..
)
Szia!
Lehet, azért válaszolta ezt, mert próbálja magában elnyomni az irántad felgyúló folytonos vágyakozást. Anno te utasítottad el, most neked kell sztem kiteríteni lapjaidat. Én azt mondom, hogy ennek egy megoldása van: odaállsz elé, megmondod, mit érzel és lesz ami lesz.
Ha halogatod ezt, akkor szépen az egész kapcsolatotok hazugság és illúzió lesz...
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!