Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki világosítson fel!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki világosítson fel! Miért jó három puszit adni?

Figyelt kérdés

Egyre többször látom ezt, hogy három puszi. meg hogy valakit üdvözlök és hármat akar adni. Mi ez a szar? Valaki kifejtené érthetően?

17/L

2011. nov. 4. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Pár éve csak 2 volt a "szokásos" puszi, én észre se vettem mikor ment át ez 3ba. De már annyira hozzászoktam hogy na. Most ezen nem tudok mit magyarázni. Ha nem tetszik mond az illetőnek h nem puszizkodsz és ennyi.

18/l

2011. nov. 4. 20:50
 12/17 A kérdező kommentje:
Mindig meg mondom. és még én vagyok a fura. vicces.
2011. nov. 4. 20:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Mondom, ha jönnek a három puszival, mondd, hogy T úgy ismered, hogy a harmadik a szájra, vagy homlokra kell! Ha nem hallot még ilyenről, mondd, hogy a legmenőbbek így teszik újabban!
2011. nov. 4. 21:23
 14/17 anonim ***** válasza:
én mikor elkezdtem a "puszis" korszakomat már 3 puszival kezdtem, megszerettem. a kettő olyan rövidnek tűnik, a 3 sokkal közelibb ^^
2011. nov. 4. 21:30
 15/17 anonim válasza:
ez egy hülye mánia mint a justin bieber
2011. nov. 7. 20:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Kettőnek sincs értelme! Puszit annak adok, akit ezer éve nem láttam!
2011. nov. 7. 20:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Valahogy engem is irritál a dolog. Olyan kényszeredettnek tűnik a 3 puszi, a 2 sokkal jobb. Annyiban meglepőnek nekem, hogy az idősebbek közül is van, aki így csinálja. Még most is mosolygok, ha eszembe jut a 2 évvel ezelőtti gimis évnyitó, amikor hirtelenjébe engem is felkértek, hogy köszöntsem az egyik új tanárt. Ezzel nem is lett volna gond, a többiek átadták a virágot, én is, viszont hozzám odahajolt az 50-es tanárnő(akiből nem néztem volna ki, eléggé régimódi kinézete is volt), hogy előre bejelentse, hogy most 3 puszit fog adni?! Én meg csak álltam WTF? nézéssel. Még jó, hogy távolabb álltunk a többiektől, és nem látták az arcom. :D
2011. nov. 7. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!