Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelem első látásra. Hisztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem első látásra. Hisztek benne?

Figyelt kérdés
Jelenleg egyedülálló vagyok, most kezdtem a főiskolát, egy kavarodás után visszamentem beiratkozni, és akkor ott volt Ő, már akkor éreztem valamit. Teltek múltak a napok, mégsem lépett egyikünk sem, én is próbálom azt mutatni, hogy nekem Ő közömbös. Viszont már nem egyszer figyelgettük egymást, tegnap is oda-oda nézett, meg van egy olyan érzésem, hogy várt valamire, de én közömbösen, mintha nem is vettem volna észre, lehet nem is várt semmire, de eléggé úgy tűnt. Meg nemtom az jelent-e valamit hogy vele álmodtam a héten egyszer? Rendes visszahúzódó csajnak tűnt eddig, szóval biztos nem csak megjátsza. Ez szerelem első látásra? hisztek az ilyesmiben?
2011. nov. 4. 10:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Meg gondolom, vannak jó néhányan akikkel már történtek, vagy láttak olyan dolgot az életben, amit ha nem láttak volna, vagy történt volna velük, akkor csak lelegyintették volna a másikat, jó, kicsit zavarós de érthető.
2011. nov. 4. 14:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Van szerelem első látásra. Aki átélte, egyszerűen tudja, hogy van:) És ez nem egyszerű vágy, ez tényleg olyan mint amikor belédcsap a villám és onnantól kezdve csak rá tudsz gondolni. Egyszer csak meglátsz valakit és onnantól kezdve mintha egy lassított film lenne az egész. Aki még nem élte át ezt, annak nem lehet ezt leírni. A szerelem első látásra nem ugyanaz, mint amikor egy szórakozóhelyen meglátsz egy dögös pasit és elképzeled, hogy hú de jó lenne vele... ez utóbbi nagyon sokszor megtörténhet, míg az előbbi marha ritka. 30-hoz közelítek lassan, kétszer éltem át ilyen eddig.
2012. okt. 5. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!