Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég bonyolult a helyzet! Ti mit tennétek? Többi lent. (L)
Figyelt kérdés
Na hol is kezdjem...Az egyik osztálytársammal jártam 1 éve de szakítottunk, de ő még szeret, de nekem az egyik évfolyamtársam jön be nagyon!!!Az a baj, h az évfolyamtársamnak nem tudom, h tetszek-e.azt hallottam, h a hátam mögött nem igazán szépet mondott rólam, de a barátnőim(akik az osztálytársai) azt mondták,h ő azt piszkálja aki tetszik neki.De mostanában kezdek újra közelebb kerülni az osztálytársamhoz akivel jártam, de ő meg bejön az egyik legjobb barátnőmnek és neki nagyon rosszul esne ha összejönnék vele. Kérlek segítsetek, nagyon bonyolult a helyzet.Mit tegyek? ://2011. nov. 3. 23:15
11/15 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok és örülnék, ha a kérdésemre válaszolnátok. :/
2011. nov. 5. 22:37
12/15 anonim válasza:
szerintem teljesen mind1 hogy mit írunk ide, úgyis úgy fogsz cselekedni ahogy te jónak látod :)
mérlegelj.. ha osztálytársaddal jöttök össze, elveszíted a barátnődet (legalábbis a tüske mindig ott lesz benne).
ha évfolyamtársaddal próbálkozol, lehet h koppansz, de a barátnőd melletted lesz.
szerintem egyik esetben sem jársz jól, hiszen valakinek mindig rosszul fog esni valami.
igaza van az egyik válaszolónak, szerintem keress mást, vagy legalább ne foglalkozz velük. hagyd magad sodródni az árral, majd csak lesz valahogy. :)
ha az évfolyamtársadnak meg tényleg bejössz akkor egy idő után leesik neki ha nem foglalkozol vele h az elavult dedós "bántsukakitszeretünk" -féle módszer nem válik be, és máshogy fog próbálkozni.
remélem segítettem...
13/15 A kérdező kommentje:
#12 köszönöm az értelmes választ. azt hiszem igazad lehet, hagyom egy kicsit a dolgot aztán meglátjuk mi lesz belőle :)
2011. nov. 6. 00:18
14/15 anonim válasza:
Én voltam a 10. és a kérdésedre válaszoltam!!! 15 évesen szánalmas, hogy milyen gyerek szinten van a felfogásod. Éppen ezért a "Mit tegyek?" kérdésedre válaszoltam. A válaszom pedig az volt, hogy BABÁZZ, mert az való még neked. A nagylányos játékokat pedig hagyd meg azoknak, akiknek az agya már elég érett ahhoz, hogy ne legyen nekik kérdés, hogy mit tegyenek egy ilyen helyzetben!!! És legközelebb olvasd el, hogy mit írnak neked, ugyanis újra leírom: A kérdésedre válaszoltam, sőt a válaszom meg is indokoltam!!!
15/15 cunoo válasza:
hhat eleg tree helyzet.. amm meg menny oda nyugodtan a csavohoz es kerdez dmeg tole h bejossz e neki ..v msn vagy ilyenek..:)) amm meg az nagy szopas ha osztaytarsal jarsz..:-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!