Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lány és bonyolult a helyzet mit tegyek?
Szóval van 1 lány Aki félős és nem szeretne velem járni még pedig nagyon szeret meg minden ránézek mosolyog és elfordul könnyen zavarba jön jó csaj egyébként és a suliba ő nem mer oda jönni hozzám meg amikor megfogom a kezét elveszi onan Zavarba van olyankor meg ilyesmi és hogy öszintén megmondjam a suliba leszar mindig futok utána de arra nem képes h beszéljen velem még akkorse nagyon beszél amikor kérdezem msn en meg irja h szeretlek stb.. és tom h szeret érzem
de nem akarom leszarni mert szeretem se "szakitani vele"
szóval nem tudom mit kellene tennem
értelmes választ
Elsőnek. Neked pedig szó végi hosszú magánhangzó, ha már itt tartunk:)
Kérdező, csak iskolában ilyen veled? Tehát sulin kíbül, ha el mentek valahová ketten, hogy viselkedik?
Ferikeee: Sose írok hosszú ü-t és ö-t, ez van :)
Ezen kívül semmi baj a helyesírásommal, szóval próbálkozz erösebben legközelebb :D
A kérdés pedig: Ennyi infóból mégis honnan tudnánk, hogy mi baja van? Talán meg kéne töle kérdezned..
Hány évesek vagytok?
Szerintem próbálj vele beszélni erről hogy mit érez ,stb.
Hátha kisül belőle még valami (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!