Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bonyolult helyzet. Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bonyolult helyzet. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el egy kapcsolatot, nem igazán mozgat meg, már úgy kezdtem neki, hogy nem fog sokáig tartani. Még mielőtt összejöttem ezzel a lánnyal, megismertem egy másikat, akiért ááááh, elfolyok, meghalok, annyira aranyos, kedves és pont úgy néz ki amire mindig is vágytam, de van egy dolog, amit megtudtam róla és ez elrettentet, mivel előzőkben már volt egy másik barátnőm, akivel ugyanez volt a probléma. Meg azt is mondta, hogy most nem akar komoly kapcsolatot, az egyetemből még két hónap, én hazautazom, ritkán tudnánk találkozni, ha össze is jönne. Szerintetek érdemes lenne megpróbálni? Vagy várjak őszig, amikor újra egy városban leszünk és addig próbáljak bartákozni vele? Nem megy ki a fejemből a lány! Te mit csinálnál?
2011. máj. 4. 06:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Mi azzal a lánnyal a probléma?(Mármint amelyikért odavagy és elfolysz,aranyos és kedves,aki pont úgy néz ki...)
2011. máj. 4. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!