Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek ezzel a lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe 2éve szerelmes voltam,flörtölgettünk,de nem történt semmi.Most újbol felvettük a kapcsolatot,de neki van egy komoly kapcsolata,ami hullik szét.Sokat beszélgettünk,flörtölgettünk,de nem történt semmi komoly,még mindig érzem a vonzódást.Nekem is van friss kapcsolatom,de sokat gondolok erre a lányra!Nem tudom mit csináljak,kelleni fogok-e valaha ennek a lánynak?Érdemes érte harcolni?Gyakran hivogatt,bulizni stb.Teljesen ki vagyok készülve,mert annyira összeillünk és egy hullámhosszon vagyunk!Segitsetek!!!
2009. máj. 6. 18:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem szereted a barátnődet és ő sem az ő barátját akkor járjatok:)Vagyis ezelőtt mondd el neki hogy mit szeretnél tőle...
2009. máj. 6. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet csak egy barátra van szüksége ha a kapcsolata épp széthullóba van,viszont meglehet az is hogy szeretne veled lenni!Te látod át a legjobban a dolgokat,de egy próbát megér,különben folyton azon rágódnál mi lett volna ha....A barátnőddel mióta vagy együtt?és ha nem titok hány évesek vagytok? 24/L
2009. máj. 6. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne táplálj sok reményt.

A csaj csak össze van zavarodva, és veled próbál felejteni dolgokat.

2009. máj. 6. 18:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Én 20 éves vagyok A lány 21.A barátnőmmel csak 1hete vagyok együtt.Többet érez irántam mint egy barát az biztos:Nem tudod mit csináljak?
2009. máj. 6. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Biztos hogy fog szakítani a barátjával?Mert ha igen,akkor légy ott mellette s vigasztald,de a barátnőddel először szakíts,mert azt nem érdemli meg hogy átverd!Ha már szakítottatok mind a ketten,akkor lehet bulizni és közös programokat szervezni,és megpróbálni vele összejönni,de ne légy túl nyomulós! 24/L
2009. máj. 6. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbát megér! Nem veszíthetsz semmit!
2009. máj. 6. 19:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne gatyázz túl sokat, mert ha már késő lesz, akkor verheted a fejedet a falba!

Ha csak barátságot akar tőled, attól nem fog megharagudni rád, ha elmondod az érzéseidet, sőt, talán jól is fog esni neki, aztán ki tudja, lehet, hogy beülteted a bogarat a fülébe!

Szóval: hajrá, drukkolok neked!

2009. máj. 6. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha tényleg hullik szét, és most finoman rástartolsz, akkor akár nyert ügyed is lehet. Persze hogy mennyire lesz tartós, az elég rizikós, de ha rövid is, akkor is megéri, hiszen legalább a végére jártál.

Csak azt fontold meg magadban, hogy ha így döntesz, akkor a mostani barátnődet mindörökre elveszíted. Idézd vissza, hogy vele hogy jöttetek össze, mennyire volt szép, jó, romantikus, mennyit küzdöttetek egymásért, satöbbi.

Csak ezzel a csodacsajjal nehogy pofára ess. Tényleg puhatold még pontosabban ki, hogy tényleg szét fog-e menni a pasijával, vagy csak kicsit unatkozik mellette, és addig veled szórakozik. És mivel látja, hogy neked az állad leesik érte, élvezi is a helyzetét.

2009. máj. 6. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!