Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kettőt szeretek egyszerre .
Figyelt kérdés
Tehát legelőször is van barátnőm akit nagyon szeretek,de vele elég érdekes a kapcsolatom,mert bár énis csodálkozom de szeretm őt annak ellenére hogy viszonylag hűvős kapcsolatunk van ,nem az a nyalakodós,összebújós izé hanem mint kb. sokévnyi házasság után,de sajnos megcsaltam egy olyan csajjal aki viszont megadja nekem ezen szükségleteim...mindig ódabújik ,kezdeményez és rendesn fel túd húzni ,egy szóval király vele lenni és én lennék is szívesen járnék vele hosszan de nem lehet vérmérséklete miatt,nha meg elég fiatal is.és most nem tudom hogy mit tegyek,mindkettejükkel lenni akarok ,tehát szexuális vágyaim is kiakarom élni de barátnőmre is szükségem van.szeretem mindkettöjűket.de vagy pillanatnyi örömnek élek vagy a tartós kapcsolatnak...2011. nov. 3. 00:31
11/11 anonim válasza:
nem a legértelmesebb ötlet, de te életed, te szégyened
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!