Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt, hogy lehet feldolgozni? 20/L
Múlt hét péntek este miután a barátom hazajött a baráti sörözésből bejött hozzám a konyhába ahol éppen vacsorát készítettem neki mondta ,hogy szexelni akar én nem akartam mert pia szaga volt erre közölte ,hogy amíg az ő lakásában lakok és ő fizeti a dolgaimat addig vannak kiváltságai, felemelt bevitt a nappaliba és ledobott a kanapére ahol belém hatolt, elég fájdalmas volt mert nem tudta benedvesedni, könnyeztem a fájdalomtól, egész szex alatt durván bánt és beszélt velem.
Most is attól félek ,hogy mi lesz péntek este.
Nem tudom ,hogy mit érezzek mert szeretem őt.
De amikor eszembe jut a péntek este akkor elkap a félelem.
légy most nagyon erős és adj magadnak egy esélyt a jobb életre
kedves, békés lánynak tűnsz a kommentek alapján, tuti lesz egy srác hamarosan aki ezt felfedezi és gyengéden fog veled bánni
akitől nem kell majd félned és aki mellé mindig boldogan fogsz majd befeküdni
költözz vissza anyádhoz, kapd össze magad anyagilag és keress albérletet!!
azt az időt kibirod
ezt ne folytasd! kérlek :(
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt.
Ezt muszáj volt kiírnom magamból mert nem sok emberrel beszélhetek ilyen őszintén, csak a barátnőmmel és a bejárónő nénivel aki egyfajta "nagymama" nekem.
Még át kell gondolnom ,hogyan tovább.
Szia!
Ha nem hiszel senkinek sem, ajánlok egy könyvet Terror a Családban a címe.
Ilyesmi esetekről szól,hogy a pasi néha úgy bánik a feleségével,mint egy királynővel máskor pedig szétveri, lelkileg tiporja, megerőszakolja, szinte bábbá teszi,akit a félelmei kötnek meg! Elhiszi,hogy nem jó semmire sem, a bántalmazója nélkül egy semmi, egy nulla...
Ez nem így van! Állj a talpadra, hagyd ott, menj dolgozni.
Nekem otthon nevelő faterom egy alkoholista, rohad*k.... Anyám is veri... Anyám tűri, hiába magyaráztam,hogy hagyja ott, nem lehet vele beszélni... Ő is függővé vált, valószínűleg kialakult a pszichológia függősége a bántalmazójától, ne várd meg mi nálad is megtörténik! Én pl eljöttem tanulni egy másik megyébe, így csak ritkán megyek haza egy két napra, tudom gyávaság, próbáltam anyámmal beszélni,de nem lehet. Én meg nem akarom otthon átélni ezeket az élményeket.
Te pedig konkrétan átéled: Jó ez neked??? NEM!!
Akkor ,amint tudsz pattanj onnan.
Nem tudom tanulsz-e még vagy mit csinálsz,de nagyon jó diákmunkát lehet találni... Én is havi 60-t keresek suli mellett. (telefonos értékesítő).
Szintén 20 éves csaj vagyok, de ezt ami most történt jól vésd az eszedbe és legközelebb válogasd meg,hogy kivel jösz össze!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!