Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt, hogy lehet feldolgozni? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt, hogy lehet feldolgozni? 20/L

Figyelt kérdés

Múlt hét péntek este miután a barátom hazajött a baráti sörözésből bejött hozzám a konyhába ahol éppen vacsorát készítettem neki mondta ,hogy szexelni akar én nem akartam mert pia szaga volt erre közölte ,hogy amíg az ő lakásában lakok és ő fizeti a dolgaimat addig vannak kiváltságai, felemelt bevitt a nappaliba és ledobott a kanapére ahol belém hatolt, elég fájdalmas volt mert nem tudta benedvesedni, könnyeztem a fájdalomtól, egész szex alatt durván bánt és beszélt velem.

Most is attól félek ,hogy mi lesz péntek este.

2011. nov. 2. 21:40
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem anyádnak is sikerült téged úgy megnyomorítania, hogy egy egész életen át áldozat legyél, és vonzd az ilyen embereket... :S

Nagyon gyorsan ki kellene törnöd ebből!

2011. nov. 2. 22:16
 22/37 anonim ***** válasza:
57%

Hát ott rontottad el,hogy menekültél ebbe a kapcsolatba a szüleid elől...

Késő bánat.Ha meg tudod bocsájtani,hogy így szexelt veled,akkor ennyi.De jót ne várj a kapcsolattól.

2011. nov. 2. 22:20
 23/37 anonim ***** válasza:
És ha majd levezetni akarja a feszültséget akkor majd téged ver agyon? elég szánalmas vagy már ne haragudj, az ideg beteg anyád legalább nem erőszakol meg.
2011. nov. 2. 22:24
 24/37 A kérdező kommentje:

Vannak jó dolgok is a kapcsolatban, mert sokszor úgy bánik velem mint egy királynővel.

Csak a péntek estét nem akarom.

2011. nov. 2. 22:25
 25/37 A kérdező kommentje:
Az idegbeteg anyám tényleg nem erőszakol meg, csak olyanokat mond ,hogy "kitépem a szemed" stb.
2011. nov. 2. 22:27
 26/37 anonim ***** válasza:

máshova nem tudsz menni?? ez borzalmas

ennél az embernél ha elborul az agya a piától nincs menekvés

sajnos vannak ilyenek

ne engedd ezt, tűzz onnan el

én egy ilyen gusztustalan féreggel nem tudnék többet együtt lenni egy légtérben, nemhogy többet szexuálisan

MEGERŐSZAKOLT!!!! fogd fel!!!!

ilyet nem tesz egy ember ittasan se avval akit szeret

ha én nem akarok szexelni akkor a barátom megérti, nem megerőszakol

fel vagyok háborodva helyetted is :(:( ez borzalmas

2011. nov. 2. 22:31
 27/37 bánomisén ***** válasza:
100%

Kérdező, nem tudom, hogy ki mesélte be neked, hogy te másra sem vagy jó, mint mások cselédjének, de hazudott.

Ugyanúgy nem vagy köteles eltűrni semmiféle erőszakot senkitől, ahogy én sem és senki sem.

Ha úgy gondolod, hogy a múlt péntek estében te is hibás vagy, akkor elárulom: tévedsz. Nem vagy hibás. Kizárólag a "barátod" a hibás, aki azt hiszi, hogy ő az urad és parancsolód. Lehet, hogy megtesz neked ezt-azt, de te is főzöl-mosol-takarítasz rá, nem? Mégsem vered meg, ha valami nem tetszik. Neki sincs joga erőszakoskodni veled.

Ha ezt most itt nem hiszed el - sejtem, hogy így van -, akkor keress fel egy pszichológust, mert olyan énképet raktak a fejedbe, amivel teljesen el fogod szúrni az életed és mindenki csicskája leszel, akibe csak úgy bele lehet rúgni. Gondolom, nem ilyen életet akarsz. És ha én most hiába beszéltem neked, akkor megérett a helyzet arra, hogy szakember segítségét kérd. Nem bántani akarlak, jót akarok. Keress fel egy pszichológust és mondd el neki, hogy mi történt. Őket ugyanúgy köti a titoktartás, mint az orvosokat, senki más nem fogja megtudni.

Úgy tudom, Magyarországon van ingyenes pszichológusi segítségre is mód, ha nincs saját pénzed, menj el egy ilyen helyre, ahol nem kell fizetni.

2011. nov. 2. 22:34
 28/37 anonim ***** válasza:

már egyszer írtam ide, de most még egyszer írok. Most komolyan. Te azt akarod hogy azt írják a válaszolók, hogy ez így rendben van?? Miért véded a barátodat? Nem hiszem, hogy te is úgy gondolod, hogy te vagy a hibás, hiszen akkor minek írtad ki a kérdést???

Hiába bánik veled néha úgy, mint egy királynővel, ha közben megerőszakol.

2011. nov. 2. 22:36
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

A 21:51-es és a 22:03-as vagyok...

Akkor maradj a pasiddal, a biztonság kedvéért szülj is neki, legyetek egy megnyomorodott család. Kitörni nem fogsz a rossz helyzetedből, ha nem is akarsz.

Tipikus: a pasi erőszakos, másnap megbánja, és sohatöbbet, aztán ez megy évekig, te pedig inkább maradsz gyenge és alávetett, minthogy erőt kelljen venned magadon, és saját lábadra állni. Gyönyörű családon belüli erőszak-modell. Így megy ez nem egy helyen.

A dolog ott kezdődik, hogy nem hagyom, hogy más tartson el 20 évesen, akkor sem, ha az a párom. Ez már-már érdekkapcsolat, de mindegy, ki minek nevezi, amíg te hagyod magad, addig újra és újra megteszi ezt veled. Mostantól kezdődik a rettegésben élés, megszoksz vagy megszöksz.

19L

2011. nov. 2. 22:36
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Tankönyvi példa vagy kérdező

Gondolj bele mi rosszabb egy idegbeteg anya akitől előbb utóbb elköltözhetsz vagy egy erődszakos férfi aki életed végéig verni fog.

1-2 év és gyereket csinál neked elkezd rendszeresen piálni és téged és a gyereket is szétveri a kölykök meg majd pont egy ilyen kapcsolatba menekülnek tőletek.

Költőz haza, keres munkát légy önálló.

2011. nov. 2. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!