Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt, hogy lehet feldolgozni? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt, hogy lehet feldolgozni? 20/L

Figyelt kérdés

Múlt hét péntek este miután a barátom hazajött a baráti sörözésből bejött hozzám a konyhába ahol éppen vacsorát készítettem neki mondta ,hogy szexelni akar én nem akartam mert pia szaga volt erre közölte ,hogy amíg az ő lakásában lakok és ő fizeti a dolgaimat addig vannak kiváltságai, felemelt bevitt a nappaliba és ledobott a kanapére ahol belém hatolt, elég fájdalmas volt mert nem tudta benedvesedni, könnyeztem a fájdalomtól, egész szex alatt durván bánt és beszélt velem.

Most is attól félek ,hogy mi lesz péntek este.

2011. nov. 2. 21:40
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Addig lépj le, amíg nem lesz túl késő.
2011. nov. 2. 21:54
 12/37 bánomisén ***** válasza:
100%

Jaaaa, hogy bocsánatot kért! Meg ágyba hozta a reggelit! Az mindjárt más! Pfffff!

A helyében én is ezt tettem volna, ha fostam volna attól, hogy a barátnőm feljelent, mert megerőszakoltam.

Szánalmas barom a barátod.

2011. nov. 2. 21:55
 13/37 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok haza menni mert éppen az idegbeteg anyám miatt költöztem a barátomhoz.
2011. nov. 2. 21:58
 14/37 anonim ***** válasza:
Igenis jelentsd fel! Mintha az apám láttam volna. Az apám berugott szépen szólva, majd este kiverte a balhét anyummal. Majd másnap ágyba hozta a reggelit anyunak. (Még a 4.emeletről is kilogatta anyum) Az h ivott nem kifogás! 26L
2011. nov. 2. 22:00
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Az idegbeteg anya legalább nem tud megerőszakolni. Lelki sérüléseket okoz mind a kettő, de fizikait csak az egyik.

(Nem értem az embereket. Csöbörből vödörbe menekülnek, egyik sz@rházitól a másikig...)

2011. nov. 2. 22:03
 16/37 anonim ***** válasza:
61%
Egyszer egyik exem hasonlóval próbálkozott. Mondjuk nekem elöntötte a xar az agyamat és bár erősebb volt és hanyatt tudott lökni, amint fölém térdelt, teljes erőből tökön rúgtam és ott hagytam a földön fetrengve. A cuccaimért egy haveromat küldtem el, ha esetleg kötekedés lenne, akkor egy súlycsoportban legyenek.
2011. nov. 2. 22:11
 17/37 A kérdező kommentje:

Az én hibám is mert ő tényleg sokat dolgozik és ő tart el.

Pénteken egy sörözés után szexelni akart velem ,hogy így pihenje ki a hetet.

2011. nov. 2. 22:12
 18/37 anonim ***** válasza:
Nehogy magadat kezd el hibáztatni!!
2011. nov. 2. 22:15
 19/37 anonim ***** válasza:

nincs egy közeli haverod vagy rokonod,ismerősöd...?

nagyon sajnállak :(

2011. nov. 2. 22:16
 20/37 anonim ***** válasza:

"Az én hibám is..."

Tipikusan az a nő vagy, akit majd agyonver a párja, de nem mer lépni, mert ő a hibás, ilyen néha előfordul, sok a gondja stb.

Komolyan mondom, sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de megérdemled a párod.

Egy 14 éves gyereknek több esze van, mint neked. (Lásd fentebb.)

2011. nov. 2. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.