Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tenni, ha nem múlik el valaki iránt a szerelem, és nem tudok kiszeretni valakiből?
Te tettél fel tegnap is kérdést igaz?Hát te tényleg nagyon szerelmes lehetsz...sajnállak de ebben az esetben nem sok mindent lehet tenni én úgy gondolom...esetleg még próbálkozhatsz nála valahogyan hátha be adja a derekát,nem tudom hogy volt e próbálkozás vagy sem mostanában és hogy van e barátnője..azért 1 év az nagyon sok idő ám,amíg tele vele vagy elfoglalva ő már sajnos lehet 5 ször túl tette magát a dolgon..nem lehetetlen hogy vissza szerezd vagy magadhoz hódítsd ismét de nem tudom hogy 1 év után érdemes e,bér én ismerek olyan párt akik már 12 éve vannak és az elején 1 évig voltak együtt és utána 1.5 évig nem,utána ismét kibékültek megint 1 év együtt és ismét 1 év külön most már együtt vannak ismét 7 éve megszakítások nélkül...
de akiért te most oda vagy neki van most valakije??ez sem mindegy,mert ha van akkor nem sok esélyed van ha nincs akkor lehet próbálkozni lehet beadja a derekát..
ma 10:19
Szóval tetszel neki még mindig??És fél a szakítástól??
Akkor akarja ő és szerintem szeret is csak egy beszari...
Na akkor én azt mondom hogy ostrmóld mert szerintem csak egy kis biztatás kell neki...szerintem nincs veszve az ügy,valószínű érez még valamit irántad csak fél az egésztől...így már világos,szerintem nincs veszve a dolog!!!hívd el valahova hogy beszélgessetek vagy valamit találjál ki,de ne legyél nyomulós szép nyugodtan hagyd had történjenek a dolgok....szerintem még van esély
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!