Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban ez miért NEM akadály?
11/20 A kérdező kommentje:
hát kinek hogy. én pl sosem akarok házasságot, szóval nekem a jegyesség nem jelent semmit. valahogy érzi két ember, hogy mikortól komoly. és onnantól kezdve, hogy felvállaljuk egymást, megismerjük szép lassan egymás családját, testileg és lelkileg is közel kerülünk egymáshoz, esetleg össze is költözünk, miért nem világos egyeseknek, hogy NEM kéne nyomulni egyik félre sem? egy csaj pl. folyton írkált a barátomnak (régről ismerte), tudta, hogy együtt vagyunk, neki ez nem jelent semmit? mi nem csak dugunk aztán kész.
12/20 A kérdező kommentje:
haverom együtt bulizott pl. bnőjével, és egy srác odament a csajhoz (úgy, hogy kettesben voltak!) és leszólította. mire a csaj mondta neki, h van barátom, ha nem tűnne föl és itt áll mellettem. mire a srác: és? akkor visszajöjjek ha már nincs itt?
A mai fiatalok nagy szájhősök. Nagyo megy az erősködés, de amikor ott van a szituáció, akkor gatya tele van. Miért baj ha nyomulnak rá? Nincs benne a ptk-ban úgy tudom, hogy nem lehet. Ez a baj az internetgenerációval, hogy az életben nem állják meg a helyüket.
2011. nov. 2. 16:07
ja, igaza van tomcsának. miféle életképtelen ember nyavajog ilyesmin? próbálkozni lehet, mindenki eldönti, milyen választ ad.
2011. nov. 2. 16:23
érdekes vagy, kérdező...házasságot nem akarsz, de elvárod, hogy tiszteljék a pasira vonatkozó kizárolagos jogod. mint mi is? szerető, barátnő? ha lenne mégegy barátnője, kit csalna kivel? hiszen 1 szinten vagytok...
magyarul: elköteleződni nem akarsz csak birtokolni, ezért nincs béke benned ebben az ügyben. el kéne gondolkodnod ezen.
2011. nov. 2. 16:59
16/20 A kérdező kommentje:
úristen, talán neked kellene a kőkorszaki elveiddel gondolkozni:DD már rögtön szerető vagyok, ha hűségben együtt élünk évek óta, csak épp nem hiányzik egy papír?
és talán azon is érdemes lenne gondolkodnod, hogy milyenek a TE elveid: amíg nincs jegyesség, addig semmi sem komoly? ez enyhén szólva sarkos. pont hogy TE akarsz birtokolni, mivel lebegteted a dolgot amíg el nem jegyez, mert félsz hogy elveszted és csak akkor vagy hajlandó elismerni hogy komoly, ha a kezedben a papír hogy házasok vagytok. azt hiszed ettől nem csalhat meg/hagyhat el? hahaha
nem ettől, és nem hiszem, hanem tudom :) sarkos lehet hogy vagyok, de annyira szánalmas nem, hogy azon kiakadjak, hogy valaki bepróbálkozik. a magyar nyelv ismeri a "nem" szót.
2011. nov. 2. 19:31
"ja, igaza van tomcsának. miféle életképtelen ember nyavajog ilyesmin? próbálkozni lehet, mindenki eldönti, milyen választ ad."
Gondolom, akkor is ilyen laza lennél, ha a férjedre nyomulna egy kis ribanc, aki ezt nagyon nem venné zokon. Sőt.
2011. nov. 4. 02:36
persze, hiszen 1. nálam jobbat úgyse talál 2. elhagyni több okból nem fog sose, ahogy én sem őt 3. nem idegesítem magam felesleges dolgokon.
2011. nov. 4. 10:50
20/20 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: