Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol ismertétek meg jelenlegi barátotokat/párotokat?
Figyelt kérdés
:)2011. nov. 1. 21:45
11/36 anonim válasza:
Neten, és exet is az 5évig tartott!
12/36 anonim válasza:
Neten 2 éve, ma már van egy hét hónapos kisfiúnk...
13/36 A kérdező kommentje:
nem gondoltam volna h ennyien a neten találtátok meg a párotokat :)
2011. nov. 1. 23:10
14/36 anonim válasza:
Első barátom, munkahelyen, majdnem két éve és együtt is vagyunk azóta :)
22/L
15/36 anonim válasza:
Sokan nagyot néznek amikor elmondom, Honfoglalón :))
17/36 anonim válasza:
egy d&b buliban,azóta már a férjem:D
18/36 anonim válasza:
egy internetes játékban ismertem meg, 7 évig játszottam azt a játékot (ő 4évig) és azt hittem hogy lány, ő meg azt hitte rólam hogy fiú vagyok és amikor kiderült az ellenkezője már másképp beszélgettünk egymással és fokozatosan megkedveltük a másikat és jött a szerelem. azóta a felesége vagyok és babát tervezünk. :)ő 30/F én is 30/N
játék nevét nem írom le mert akkor felismerne egy pár ismerősöm. régi játék, stratégiai. :)
19/36 A kérdező kommentje:
na ez tök jó :)
2011. nov. 2. 09:45
20/36 anonim válasza:
Netes társkeresőn ismertem meg az Élettársacskám már lassan egy éve. :)
Az előző párom is ott, vele 2.5 évig voltunk együtt.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!