Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismertétek meg a barátnőtöket/barátotokat?
Elmesélnétek hol taliztatok meg mi történt?
Kor is irjatok.
Köszönöm
Amostani barátom írt nekem egy internetes közösségi oldalon, hogy szertne közelebbről is megismerkedni, mert így a fénykpeken nagyon szimpatikus vagyok neki. Megadta az Msn címét, felvettem és beszélgettünk, majd rá pár hétre megbeszéltünk egy személyes találkozót.
Az első randin még biszonytalan voltam, így kértem tőlle egy kis időt, nem aakartam egy újabb kapcsolatba belevágni, de megbeszéltük, hogy azért találkozgatunk.
És a másodok találkozásánál végül is úgy döntöttem megpróbálom vele.
Méd nagyon friss a kapcsolat 1 hónapos, de remélem boldog leszek vele :)
25/L
A barátom buszsofőr, így a buszon ismertem meg. Kezdetben csak szemeztünk, utána mindig kedvesen mosolygott és köszönt amikor felszálltam a buszra. Végül beleuntam a dologba és simán odamentem hozzá bemutatkozni és beszélgetni. Ez több mint egy éve volt, és azóta is nagyon szeretjük egymást!
21/L
Mi egy helyen lakunk...
Régebben nem is beszéltünk, mert Ő teljesen más társaságban volt, és 5 évvel idősebb is nálam.
2008. júniusban a szomszéd városban voltam, és vártam a buszra... ott volt Ő is.
Nyár volt, meleg... rövid szoknya volt rajtam és magassarkú... Majd' kiesett a szeme :D
Persze ezt észrevettem... és egy közösségi oldalon ismerősöm volt... Megnéztem a képeit és egyikhez írtam (de semmi nyomulás nem volt benne)
Erre felvett MSN-re :D
1 hétig éjjel-nappal beszéltünk, utána pedig megtörtént az 1. találka :)
15 hónapja vagyunk Együtt! :)
18/L (& 23/F)
www.hotdog.hu
szimpatikus volt a profilja, felvettem msnre. fél évig beszélgettünk neten keresztül, közben párszor találkoztunk, de mind véletlen volt, nem beszéltük meg előre.
aztán végül összejöttünk. ez 9 hónapja volt.
16/L, ő 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!