Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy felhívjam magamra a figyelmét?
Figyelt kérdés
Van egy srác akibe több mint 5 éve szerelmes vagyok. Többször is ültem mellette sokan mondták hogy nagyon nyomulok rá. Én ezt nem hittem el nekik. Viszont a volt legjobb barátnőm mindig mondta hogy az jön be a fiúknak ha flegma vagyok...A barátnőmmel összevesztem és most azzal a fiúval jár akit ha meglátok elönti a szívemet a melegség, megszűnik körülöttem a világ, mindent rózsaszínben látok és olyankor az se érdekel ha lebunkóz vagy megver. Mit tegyek hogy elcsábítsam a volt legjobb barátnőmtől?2011. nov. 1. 16:09
11/21 anonim válasza:
Hát akkor ha nincs cicid elég gáz...
12/21 A kérdező kommentje:
Nem igaz. Teljesen természetes hogy nincs mellem. A fiúk nem szeretik a melleket.
2011. nov. 1. 16:18
13/21 anonim válasza:
Nem tom... egy közös buliban nagyon mássz rá (odabújsz, fogdosod, füléb súgsz). Neke ha a egyébként csak egy kicsit is tetszik a csaj ilyen esetbe megy a kefe :D
14/21 A kérdező kommentje:
De én nem járok buliba! Anyukám nem enged..
2011. nov. 1. 16:20
16/21 A kérdező kommentje:
20
2011. nov. 1. 16:21
17/21 anonim válasza:
20 évesen anyukád nem enged buliba? :O
19/21 anonim válasza:
hany eves vagy?
nepszeru vagy az osztalyodban?
ne nyomulj ra inkabb tedd feltekennye
am azzal a pasival jar a volt legjobb barid, aki mar 5 eve teccik, es nyomulsz ra←ha mas eszrevette hidd el dragam, es hagyd abba a nyomulast, mert mar biztos a pasi is eszrevette, de ne add fel!!
20/21 anonim válasza:
jah boccs megint en vok most esett le, h 20 vagy. es mar nemvagy sulis mi?
nem lehetsz tul nepszeru, es ne bulikban probald, hanem a ♥FACEBOOK♥-on, de csak szep lassan kibontakozva...
kerdezd meg, h hogy telik a halloween-ja, es mi ujsag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!