Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez milyen eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen eljegyzés lenne?

Figyelt kérdés

A párom 1 évig lesz Németországban ebből 2 hetet itthon tölt karácsonykor és úgy gondoltam, hogy "karácsonyi ajándékként" megkérném a kezét, hogy tudja mindig mellette leszek és kibírjuk azt a maradék 7 hónapot míg haza jön. Arra gondoltam, hogy vennék neki valamilyen kis ajándékot és beleraknám egy karácsonyi zacskóba és az alatt a kis valami alatt lenne egy díszdoboz benne a gyűrű. Kinyitja én letérdelek és megkérem a kezét.

Szerintetek? esetleg valami jobb ötlet? :) Megyünk eltöltünk az ünnepek között 2 napot egy romantikus hotelben is esetleg ott kérjem meg egy vacsora közben?

2011. nov. 1. 00:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azt már megbeszéltük, hogy suli után lesz csak az esküvő, sőt ő kérte, hogy úgy legyen, mert nem egyszerű dolog az ilyen...és lefoglalná minden időnket és nem lenne energiánk a tanulásra. De ezért gondoltam, hogy mivel el akarom venni megkérem a kezét és biztosan tudom, hogy nem akar rögtön esküvőt. Már csak azért sem mert amíg suliba járunk nem engedhetünk meg magunknak nagy esküvőt és ő nagyot szeretne :)
2011. nov. 1. 09:00
 12/14 Normálisvagy? ***** válasza:

Szerintem abban a két napban add át neki a gyűrűt! Ha sejti az eljegyzést, akkor úgyis arra fog gondolni, hogy na akkor majd szent este kéred meg a kezét...

Mondjuk Te ismered, szóval Te tudod, hogy melyik nyűgözne le még jobban! :)

Remélem sokáig boldogok lesztek együtt!!

2011. nov. 1. 12:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem sejt semmit se :) mert mindig mondtam amikor szóba jött az eljegyzés, hogy majd ha suli után is együtt vagyunk akkor, addig nem akarom elkötelezni magam :)
2011. nov. 1. 14:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Még egy dolog...Szerintetek a legjobb barátnőt bevonhatom a dologba? Mert én úgy emlékszem, hogy mindig is fehér arany gyűrűt szeretett volna, de nem akarok mellé lőni... Így megkérni a barátnőt, hoyg dobjon fel egy olyan témát, hogy " nézd milyen szép gyűrűket találtam, olyan jó lenne ha már mi is kapnánk egyet nem? Neked melyik tetszik?" vagy nem tudom valami hasonló :D Szeretném ha minden tökéltes lenne :)
2011. nov. 1. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!