Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eljegyeztek szakítottunk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyeztek szakítottunk és most újra eljegyzés?

Figyelt kérdés
Eljegyeztek 1 évvel ezelött 4 hónappal rá szakítottunk de rá 1 hónappal rájöttünk hogy hülyeség volt szakítani mert nem tudunk egymás nélkűl élni.Most eltelt fél év újra kezdtünk mindent és nagyon jól megvagyunk.Nem rég célzott a párom arra hogy vissza szertné adnia gyűrűmet.Kicsit megilyedtem félek újra elrontja a dolgokat az a gyűrű meg elég fura ez a helyzet mit gondoltok erről?Volt már valaki hasonló helyzetben?Olyan furán érzem most magam már izzgatott se vagyok miadta attól félek értékét vesztette a dolog és így már biztonságot se adna.Pedíg tudom hogy szeret a párom és nincs okom bizonytalankodni mert elakar venni csak fura ez a helyzett eléggé.
2011. máj. 31. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Hat tenyleg fura egy tortenet de sok boldogsagot es gondolkodj pozitivan ,abbol nem sulhet ki semmi rossz.
2011. máj. 31. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem várjatok még azzal a gyűrűvel és ezt amit leírtál mond el neki, hogy még "korai" :)

És ne csak úgy adja vissza, hanem majd ha érzi, hogy már minden ok, akkor kérje meg a kezed ismét váratlanul, amikor nem számítasz rá :)

fel a fejjel, ha szeretitek egymást, nem egy gyűrű fog közétek állni hidd el !

2011. máj. 31. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:
nem a gyűrű az oka annak, hogy szakítottatok, inkább csak emlékeztet a szakításra. ne aggódj, ha szeretitek egymást, akkor minden ok lesz!
2011. máj. 31. 21:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem már nem korai 5 éve vagyunk együtt leszámítva azt az 1 hónapot amit úgy érzünk mind2-en hogy már rendbe hoztunk.Elmondtam neki mindent és tényleg minden oké mióta újra együtt vagyunk nagyon boldogok vagyunk.Igen valóban nem a gyűrű volt az oka de emlékeztett életem legrosszabb 1 hónapjára.A gyűrű akkor sem volt meglepetés most sem lesz az lényegében ez csak leánykérés volt vacsival nem lett hitelesítve ép arra készűltünk mikor kiborúlt a bili.De igazatok van nem ezen fog múlni csak félek értékét vesztette mert tudjuk hogy bár ott a kezünkön a gyűrű már 1X így is szakítottunk és szerintem az eljegyzés már valami féle biztonságot kéne hogy adjon és ezzel nem tudok mit kezdeni bár ez csak egy hülye érzés aztán lehet idővel elmúlik ez is:)
2011. jún. 1. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!