Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes lehetnék elfelejteni? Mit gondoltok erről? Milyen eljegyzés ez?
Figyelt kérdés
a párommal 2 éve és 6 hónapja vagyunk együtt...de az utolsó 6 hónap úgy telt el hogy nem éreztem iránta mást mind sajnálatot. Teljesen érzéktelen lett.Úgy élünk már mint a házaspárok. El is jegyzett (gyűrű nélkül).4 hónapja megismerkedtem egy sokkal idősebb fickóval a konditerébe ahová járok,és teljesen olyan természetű mint én. Ő döntésre vár,hogy mit teszek meg.Most úgy érzem hogy a párom iránt nem érzek semmit...azon filózok hogy sajnálom őt....és mi lesz ha ez csak egy fellángolás utána pedig majd újra ő kell.(nem csaltam meg mert tisztelem annyira hogy ne tegyem meg vele ...mint embert is)ráadásul a srác komolyabb és tudja mit akar.Velem lenni.Párkapcsolatba .....rettenetesen nehezen állapodik meg vagy köti le magát. A többit privibe. Kérlek csak normálsak írjanak nekem nagyon fontos ez!2011. máj. 25. 08:54
1/22 anonim válasza:
Sajnálatból ne legyél senkivel.Hagyd el,szerintem nem fogod megbánni.
2/22 A kérdező kommentje:
Mindenre az okot keresem...hogy miért nem lehet jó utána...és a szüleim is pont most vállnak.Szerinted gabalyodjak össze az idősebb fiúval? vagy szüneteljek inkább?Persze ha még össze is jönnék vele nem híresztelnék el már aznap.Legalább két-három hónapra rá.Nem kéne vele lennem igaz? Már ez a kapcsolat rég rossz.
2011. máj. 25. 09:06
3/22 anonim válasza:
Szerintem is lépj ki a mostani párkapcsolatodból.Ez nem igazi kapcsolat,hogy nem érzel iránta már semmit és még sajnálod is...
Az új férfivel pedig bármikor összejöhetsz,de a normális,ha szépen szakítás után elkezdesz vele randizgatni,megismered őt jobban és nem rohansz bele egyből egy másik kapcsolatba!Kicsit legyél egyedül is....
4/22 anonim válasza:
(ja és bocs,de milyen férfi az aki,gyűrű nélkül jegyez el!Legalább egy 500 ft-os kínai bizsut adhatott volna,és mondhatta volna,hogy kapsz szebbet is ha lesz már elég pénze!)
5/22 A kérdező kommentje:
Teljen igazatok van. Csak félek megtenni....de nem a srác miatt van hanem magam miatt...nem tudom elviselni a szokásait se már. Rettenetes. Az egész család csámcsog az asztalnál....a tisztálkodás szólításra meg. A fogmosás reggelente.Mellettem pukizik az ágyba....mindenbe belekóstol....(kézzel)étteremről ne is beszéljünk.
2011. máj. 25. 09:20
6/22 A kérdező kommentje:
Kereső képes ember van munkája és gyakszira is jár.Épp most tette le a sulit.Össze akart költözni velem. De hova? Ugye?:S
2011. máj. 25. 09:21
7/22 anonim válasza:
Felejtős,már nem szereted,szinte rühelled.Szakíts vele,aztán addig maradj egyedül,amíg le nem csengett benned a dolog.
8/22 A kérdező kommentje:
Már tudom mit kell tennem.Hála nektek.Csak nem szeretek egyedül dönteni...és ráadásul még most anyum segítségére sem számíthatok...sőt...tesóm se mond semmit csak annyit hülye vagy ha vele maradsz.Nekem ez jól esett amiket írtatok.Köszönöm.
2011. máj. 25. 09:26
9/22 A kérdező kommentje:
épp ezt írta!
Szia kincsem...nemtudok aludni rajtunk gondolkozok.Én tényleg akarlak.Engedd meg hogy megmutassam kimutatva érzéseimet.Kérlek ne haragudj rám,a hibáimra, a cselekedeteimre.bántó szavaimra. puszi szeretlek
2011. máj. 25. 09:30
10/22 A kérdező kommentje:
most felhív 10 perc és itt van elkezdi CSáó
2011. máj. 25. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!