Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képes lehetnék elfelejteni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes lehetnék elfelejteni? Mit gondoltok erről? Milyen eljegyzés ez?

Figyelt kérdés
a párommal 2 éve és 6 hónapja vagyunk együtt...de az utolsó 6 hónap úgy telt el hogy nem éreztem iránta mást mind sajnálatot. Teljesen érzéktelen lett.Úgy élünk már mint a házaspárok. El is jegyzett (gyűrű nélkül).4 hónapja megismerkedtem egy sokkal idősebb fickóval a konditerébe ahová járok,és teljesen olyan természetű mint én. Ő döntésre vár,hogy mit teszek meg.Most úgy érzem hogy a párom iránt nem érzek semmit...azon filózok hogy sajnálom őt....és mi lesz ha ez csak egy fellángolás utána pedig majd újra ő kell.(nem csaltam meg mert tisztelem annyira hogy ne tegyem meg vele ...mint embert is)ráadásul a srác komolyabb és tudja mit akar.Velem lenni.Párkapcsolatba .....rettenetesen nehezen állapodik meg vagy köti le magát. A többit privibe. Kérlek csak normálsak írjanak nekem nagyon fontos ez!
2011. máj. 25. 08:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Írd majd le,mi volt.
2011. máj. 25. 10:04
 12/22 anonim válasza:

Engem is érdekel hogy mi lesz :)

Kívánom hogy a lehető legjobb döntést hozd meg!:)

2011. máj. 25. 12:56
 13/22 HeriHery ***** válasza:
Ha csak sajnálod akkor azonnal szakíts vele, mert Te is és Ő is tönkremegy. A jó kapcsolat csak tiszta szerelemmel működik. Kérlek ne hitegesd Neked se és Neki sem jó!
2011. máj. 25. 13:19
 14/22 anonim ***** válasza:
Én is várom a híreket...
2011. máj. 25. 13:21
 15/22 A kérdező kommentje:
nem tudom jó döntés volt e...azt mondtam neki vasárnapig ne találkozzunk...és talán majd ha mindketten akarjuk újra együtt lehetünk. De én már nem is tudom mit akarok...egész nap csak alszok...és ki vagyok. Viszont nem akarok ilyen lenni....félek attól mi lesz ha vége lesz ennek.De tényleg nem szeretem.
2011. máj. 25. 18:18
 16/22 A kérdező kommentje:
Olyan aranyosak vagytok...mindannyian.....és ha még van nyugodtan mondjátok nekem ez csak segít!
2011. máj. 25. 18:18
 17/22 anonim ***** válasza:

Szakíts vele, de ne a harmadik miatt, nélküle is elég egyértelmű, hogy nem szereted már a párodat. Gondolj bele, hogyan éreznéd magad, ha vele, így kéne leélned az életedet.

Ha már csak inkább sajnálod a párod, ne félj attól, hogy újra ő kell majd, kizárt dolog. Az persze előfordul majd, hogy egyedül érzed magad, de az egyedüllét mindig egy lehetőség arra, hogy megtaláld azt, aki neked való.

És ne haragudj, de felnőtt ember vagy, meg kell tanulnod egyedül és időben döntést hozni (úgy értem az időbent, hogy ne várj egy harmadikra, aki majd kibúvót ad), nagyon sokszor kell majd még fontos dolgokról döntened az életben.

23/L

(még valami: "nem éreztem iránta mást mind sajnálatot. Teljesen érzéktelen lett.Úgy élünk már mint a házaspárok." - ha ilyennek gondolod a házasságot, nem csoda ha megijedsz az eljegyzés után. Miért mondtál akkor igent?)

2011. máj. 26. 12:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Nehéz lesz,tényleg nem uszításból írjuk,neked lenne hosszú távon a legjobb,ha szakítanál vele.Rövid távon rossz persze,főleg,ha érzi,hogy gáz van és ilyeneket ír,de meg kell tenned,később neki is jobb lesz.Az,amit most érzel,nem szerelem.
2011. máj. 26. 13:47
 19/22 A kérdező kommentje:
Még egy gyűrűt is vett most. De még mindig nem az igazi érzés. Jól fogok dönteni.Igen ebben igazad van..hogy ideje ténylegsen megtanulnom egyedül dönteni....de annyira nehéz.Viszont ha nem tanulom meg sose lesz ebben önálló véleményem se.Köszönöm nekted.:)És igen teljesen igazatok van.
2011. máj. 27. 11:20
 20/22 A kérdező kommentje:
Ma este sírt is. Most mit csináljaK?Teljesen kiakadt.
2011. máj. 28. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!