Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes lehetnék elfelejteni? Mit gondoltok erről? Milyen eljegyzés ez?
Engem is érdekel hogy mi lesz :)
Kívánom hogy a lehető legjobb döntést hozd meg!:)
Szakíts vele, de ne a harmadik miatt, nélküle is elég egyértelmű, hogy nem szereted már a párodat. Gondolj bele, hogyan éreznéd magad, ha vele, így kéne leélned az életedet.
Ha már csak inkább sajnálod a párod, ne félj attól, hogy újra ő kell majd, kizárt dolog. Az persze előfordul majd, hogy egyedül érzed magad, de az egyedüllét mindig egy lehetőség arra, hogy megtaláld azt, aki neked való.
És ne haragudj, de felnőtt ember vagy, meg kell tanulnod egyedül és időben döntést hozni (úgy értem az időbent, hogy ne várj egy harmadikra, aki majd kibúvót ad), nagyon sokszor kell majd még fontos dolgokról döntened az életben.
23/L
(még valami: "nem éreztem iránta mást mind sajnálatot. Teljesen érzéktelen lett.Úgy élünk már mint a házaspárok." - ha ilyennek gondolod a házasságot, nem csoda ha megijedsz az eljegyzés után. Miért mondtál akkor igent?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!