Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MIt tegyek? A párom idegesít!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt tegyek? A párom idegesít!

Figyelt kérdés
Már szinte ki sem birom. MInden nap meg kell kérdeznie hogy szeretem meghogy mennyire meghogy biztosan de hogy biztosan tudom e hogy ö az igazi?? tuggyátok az nem is baj h megkérdezi elmondom neki sziwesen deh akk meg még elemezni is kell meg utána abba is belekérdez és már nagyon unom...:( mit tegyek?
2009. máj. 5. 22:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
jah és legelőször sztem mki magában keresse a hibát, utána nekiállhat problémázni a másik félnél...
2009. máj. 5. 23:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
22:58 asnak... ez a probléma már más jellegű, ami a szókincs hiányosságaira utal(hat)...:)
2009. máj. 5. 23:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

1.Tanulj meg normálisan írni, ha már úgy érzed, hogy kérdeznél valamit...

2.Megintcsak tanulj meg normálisan, helyesen írni, visszataszító, ahogy lejegyezted gondolataidat...

3.Beszéld meg vele, mondd el neki, hogy nem kell folyton kérdeznie, érezze, az sokkal jobb:)

-Reaper-23/F

2009. máj. 5. 23:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

B*zzeg nehéz normálisan írni?? De tényleg, ez szerinted menő? Úgy beszélsz, mint egy csöves és egy ovodás keveréke.

Tudod, hogy amikor azt leírod, hogy "Én wok" az azt jelenti a magyarban hogy egy japán sütőtál vagy? Mert a Wok azt jelenti. 14 éves létedre tanuld már meg, hogy nem szégyel helyesen írni, felesleges rövidíteni ("sztem" meg társai), ez annyira megmutatja, hogy egy embernek mennyi agya van.

2009. máj. 6. 00:02
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia

Én két okot tudok az ilyen értetlenségre.

Az egyik, hogy még nagyon fiatal (bár már nem is annyira), még éretlen.. Túl éretlen hozzád. Mondd meg neki, hogy noljon fel és hagyja ezt abba.

A második az, hogy csak játszik veled, és azért kérdezi meg, mert tudja hogy mennyire oda vagy érte, és te még el is mondod neki.. Aztán széttöri a szived, amikor talán a legboldogabb vagy vele. Kivánom, hogy NE igy legyen

2009. máj. 6. 11:16
 16/17 anonim ***** válasza:

ma 11:16:

Szerintem a második semmiképp sem igaz. Én is viselkedtem így barátnőmmel, és egyszerűen csak azert volt emrt nagyon szerettem, és az első 2 hónapunkban távkapcs volt a kapcsolatuk. Hiányzott, és nem láttam minden nap. Egyszerűen féltettem a kapcsolatunkat, aggdtam miatta, paráztam, hogy nem vagyok elég jó és hogy a távolság véget vet a dolognak. Aztán elmagyarázta, hogy nem kell aggódnom, azóta midnen rendben, szerintem a kérdező is szépen magyarázza el a párjának, hogy nincs semmi gond, nem kell minig kérdezgetnie mert az zavaró.

22/f

2009. máj. 6. 11:30
 17/17 A kérdező kommentje:
elöször is bocsánatot szeretnék kérni kedves stréber magyar nyelvtantudósaimtól:) sajnálom... túl sokat msn-ezek ahol egyszerübb így ínri, és az nem egyböl azt jelenti hogy nem tudok magyarul.Ha pedig most még kedves társaim abba is belekötnének hogy nem tudok hosszú ü-ket meg ö-ket irni arról is szivesen értesíteném hogy német nyelvre van állítva a billentyüzetem , mert ez eleve egy német gép, ahol nem elönyös magyarra állítani , mert a betük nem úgy vannak rajta. és így szoktam meg ,hogy így irok. komolyan igen nagy és elviselhetetlen hogy én így írok. nagyon sajnálom hogy ezeken a kínokon némelyik embernek át kell mennie. Többi kedves társaknak meg köszönöm hogy írtak és hogy segítettek.
2009. máj. 6. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!