Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt tegyek? A párom idegesít!
A párom megnevezésből arra következtetek,hogy nem vagytok házasok.Valószínűleg kórosan féltékeny.Jól gondold meg,hogy ez hosszú távon csak rosszabb lesz.Ha bizonygatás nélkül nem hiszi el valaki,hogy a párja szereti,vagy önbizalomhiányban szenved,vagy féltékeny.
2009. máj. 5. 22:25
2/17 A kérdező kommentje:
elvilegh csak jol esikh nekih ha ezeketh mondom.... föleg most h nan betegh és háth én ápolgatom.. ohh háth nem férjehm:D 14 wok barátom 18 és ma wunk 10 honapjah együtt. deh aza bajh h nemcsak ma kérdezih ezeketh hanem szinteh minden nap... és már idegesit az h fojton ugyanazt akarja hallani ....
Ha valakit szeretsz, azt feltétel nélkül szereted, nem kételkedsz benne h szeret-e.
1.Beszéld meg vele, h téged ez zavar.
2.Ha továbbra is folytatja, szerintem szakíts vele,nincs értelme.
2009. máj. 5. 22:27
4/17 A kérdező kommentje:
hááth jojo... 2. lépésXD háttejowagy:D ez mijatt tuti nem szakitanék nagyon szeretjük egymást... csak néha tul nyálas...:/
Szakíts vele, ha idegesít...Bár nem tudom, hogy ha szeretsz valakit, hogyan tud idegesíteni, de ez már nem rám tartozik. Azért ne maradj vele, mert már 10 hónapja jártok. Mi több, mint egy éve vagyunk együtt, és nagyon szeretjük egymást, de ha bármiféle negatív érzelem vegyülne a szerelmembe/szeretetembe, nem hülyíteném tovább, szakítanék.
2009. máj. 5. 22:33
Önbizalomhiányban szenved, bátorítsd. De, ha nagyon nem bírod ki, akkor szakíts vele, mert az őrületbe fog kergetni, és a végén a kérdésére már úgyis csak egy válaszod lesz: NEM! Mond meg neki, hogy, ha szeret, és szeretne veled egy hosszabb kapcsolatot, akkor bízzon meg benned, mert semmi oka sincs rá, hogy azt feltételezze, hogy nem szereted...
A 22:27-esnek meg annyit szeretnék, hogy én feltétlen szeretek valakit, de ő engem egyáltalán nem. Ezek után nekem azt kell hinnem, hogy szeret? Ez abszurdum!
2009. máj. 5. 22:33
Próbáltad már megbeszélni vele? Ez a legegyszerűbb... szépen leülsz vele szemben, a szemébe nézel és elmondod szépen akár pont ugyanígy. ;) És megpróbáltok megoldást találni a bajra. :)
2009. máj. 5. 22:34
8/17 A kérdező kommentje:
háth csak akk megsértödneh és rosszul esneh nekih... :( nem látná beh sztm...:(
én nem értem ilyet miért itt kell megkérdezni...ott a párod, elvileg szerelmes vagy, akkor tessék vele megbeszélni!nem itt kérdezősködni!erről szól a kapcsolat, hogy mindenben őszinték vagytok egymással...nekem is volt hasonló problémám a szerelmemmel, számomra is elég negatív volt, meg is beszéltem vele, ő elmondta miért van szüksége megerősítésre, közben én is elgondolkodtam azon, vajon hol hibázhattam...azóta minden rendben van köztünk, mindig mindent megbeszélünk...szerintem sok kapcsolat megy tönkre az őszinteség hiánya miatt:S mondom ezt 18 évesen...ezután nyugodtan le lehet pontozni:)nem számít:)
2009. máj. 5. 22:58
Csak engem idegesít az hogy majdnem minden szó végére "h" betűt rak?? wáhh
Amúgy a kérdésdre válaszolva beszéld meg vele.. Lehet hogy ő alapból ilyen fajta
2009. máj. 5. 22:58
Kapcsolódó kérdések: