Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem bízik meg bennem?

Figyelt kérdés
A barátommal kb fél éve vagyunk együtt,de nagyon féltékeny és nem bízik meg bennem.Lehet nálam a baj?Nagyon szeretem és fontos nekem,de nem hiszi el ezt sem.Szerintetek mi lehet a gond?
2009. máj. 5. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Aha. Bővebb információt kérhetek esetleg? Valami történt mostanában köztetek, bármi amit tartasz olyan fontosnak, hogy féltékenységet szül? :)

Sárky

2009. máj. 5. 22:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem...Legalábbis szerintem nem.Mondjuk már volt olyan,hogy nem vettem föl a telóm mert nem volt nálam és ő azthitte mással vagyok,vagy nálam volt a teló de nem akartam felvenni...Normi dolog,hogy én is féltékeny vagyok,de nem hangoztatom állandóan,csak néha jegyzek meg dolgokat...
2009. máj. 6. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha így van, akkor szerintem két lehetőség van. Mivel nem tudom a korotokat, sajnos kijelenthetem akár azt is, hogy esetleg Te vagy az első szerelme és azért ilyen ragaszkodó - tapasztalatlanság miatt. Amit inkább szeretnék feltételezni, hogy nagyon-nagyon szeret Téged és nagyon-nagyon nem akar elveszíteni.

Búj hozzá, öleld át és/vagy beszélgess is vele róla. Ha szereted biztosan öröm lesz ezt megtenni :).

De ha nem változik, sajnos hozzá kell tennem azt is, hogy a féltékenységnek is van határa, amin túl a kapcsolat és a jóérzés, a kedv rovására mehet -> nagyon remélem, hogy eddig soha nem fogtok eljutni, de ha mégis ( :( ), akkor el kell gondolkozni, hogy mennyi értelme van így a kapcsolatnak.

Ennyi tudtam most kihozni, nagyon remélem, hogy tudtam segíteni!

Sárky

2009. máj. 6. 17:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Ettől jobban érzem magam:)

Köszönöm:D

És én is remélem,hogy nem jutunk el soha addig,hogy túlzásba vigye és elegem legyen belőle.

2009. máj. 6. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!