Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bízik meg bennem?!
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyok együtt barátnőmmel. A kapcsolatunk nagyon jó, leszámítva kisebb veszekedéseket, jelentéktelen dolgokon szoktunk összekapni, de mindig sikerül megbeszélni, és kibékülni..hálajóég már egyre kevesebbet veszekedünk...viszont most jött a féltékenység, teljes mértékben nem bízik meg bennem, és hiába követek el barmit pl., nem találkozok haver csajokkal, nem ismerkedek lányokkal, tényleg mindent megteszek, h bizalmat keltsek benne...jelzem, h ezt a kapcsolatunk eleje óta teszem...volt egy 2 napos szünetünk, és azóta nagyon nem:( voltam bulizni, ő is volt bulizni az idő alatt..s az a gond, hogy én is kezdek féltékenykedni, hogy netán megcsalt, de tudom hogy nem (Remélem) és minden apró dolog, ami gyanús lehet elkezdek rajta forogni :S:S:S de próbálom nem kimutatni!!! a másik, hogy ő megvan győzödve arról, hogy én megcsaltam...:( a számítógépén is pl. fel lett telepítve a skype, s kitudja h kivel beszélget ott...pl. ez zavar engem, és ez nem normális sztem!!! Tényleg mindent megteszek, hogy mégjobb legyen minden a kapcsolatunkban, mert látom h van jövője! Véleményeteket kérem! Köszi! v. tapasztalatot!
Én is 20 éves lány vagyok, a barátom 24, és köztünk nincs ilyen probléma, pedig nekem rengeteg fiú haverom van, és pl párom ma nem lesz itthon, én pedig sétálni megyek az egyik haverral...Nem tudom, mi a titkunk, de nem féltékenykedünk.Egyébként én úgy vagyok vele, hogy akármennyire szeretem őt a büszkeségem nem adnám fel érte.Talán ez a megoldás :)
2011. szept. 8. 12:05
3/15 anonim válasza:
Szia!
Én is nagyon féltékeny típus vagyok. Bár inkább azt mondanám hg olykor eszementül... Nem vagyok rá büszke, de hátha segít... Mi is sokat veszekedtünk ez miatt a párommal hg nem bízok meg benne. De az igazság az hg nem benne nem bízom, hanem magamban... Erőteljes önbizalom hiány... :(
"Nem azért vagyok féltékeny, mert nem bízok benned. Csak tisztába vagyok vele, hogy jobbat is kaphatnál."
Próbáljátok meg egymás önbizalmát megerősíteni, hátha nálatok is ez a baj... 25/N
2011. szept. 8. 12:08
4/15 A kérdező kommentje:
Nekem szinte csak lány haverjaim vannak + 2-3 haversrác, és képes voltam feladni azt, hogy 1ikkel sem találkozok, nem bulizok, bár mostanában kapom tőlük az óltást, hogy a barátnőm miatt hanyagolom őket blabla... de annyira nem érdekel, nekem fontosabb a barátnőm! A bulizást is úgy oldottam meg, hogy hívtam barátnőmet , és a haverjaimmal 1ütt buliztunk, elég jó volt, mert elfogadták :) viszont a bulikban is volt , h összevesztünk, mert ő szerinte szemezek a csajokkal!!! emiatt annyira idegbajos tudok lenni, mert nem szemezek, jó persze ránézek vkire, pasi vagyok, de nem kezdem el bámúlni!!! a dolog már odáig jutott, hogy ha vki jön szemben lány, már elkezdek röhögni, mert tudom hogy arra gondol, hogy biztos szemezni fogok vele..lassan úgy fogok járni, h lehajtom a fejem! de azt is próbáltam, hogy mindig bnőmre nézek, de akkor azt mondja nekem, hogy "na mivan? jön 1 csaj és leblokkolsz?" megint elkezdek röhögni, de nem direkt csak vicces:S
2011. szept. 8. 12:17
5/15 anonim válasza:
12:08 vagyok megint. A barátnőd pontosan olyan mint én... Sajnos... :( Ugyan ezt csináltam és néha még mindig csinálom a párommal...
Azt tudom mondani csak amit az előbb... Önbizalom hiány... Nekem legalábbis az... És pontosan ugyan ezt csináltam mint a barátnőd...
Dicsérgesd többet... Éreztesd vele, hg ő számodra a világ legszebb nője... Eléggé időigényes, mert én pl. eleint teljesen elutasítottam a bókokat is mert nem hittem el hg igaz... :S aztán idővel valamennyire használt... múltkor elengedtem strandra is a páromat egyedül a kollégáival... :) Ez nálam nagy teljesítmény... Nehéz volt, mert ott szinte minden nő meztelen, de sikerült és nem őrültem meg még ott volt... :) Igaz hg úgy engedtem el hg mikor elköszönt meg mondtam neki hg úgy viselkedjen mintha ott lennék... :)
2011. szept. 8. 12:27
6/15 A kérdező kommentje:
:) engem az ilyen nem zavarna, ha bnőivel menne strandolni, de mikor éjszakai fürdőzésre hívják a fiú haverjai, na olyankor eltudnám átkozni az összeset...úgy érzem nálunk a "szabályok" , amiket hoztunk elég jófélék, pl. nem ismerkedünk ellenkező nemmel, nem járunk külön bulizni... bár a haverokkal a kocsmázást is feladtam, mert ugye jogos, hogy akkor ő is mehet kocsmázni a bnőivel, csak evvel az a gond, hogy ahol ő lakik 1etlen 1 kocsma, és persze hogy 1helyen az összes létező expasija, vagy akivel kavart, vagy aki őt felakarja szedni szal ááhh...és nem benne nem bízok, mert próbálok és bízok benne h nem csinál hülyeséget, hanem azokban nem...múltkor is vmelyik elkezdte fogdosni a seggét, ő lekavart 1 pofont neki, most hogy érezzek ezután... szted?
2011. szept. 8. 12:32
7/15 anonim válasza:
Arról beszélsz amiről én... :) Nem attól fél egyikötök sem hg majd a párotok fog kapcsolatot kezdeményezni, hanem az ELCSÁBÍTÁSTÓL féltek... :)
Szóval nem egymással hanem magatokkal van bajotok...
És ami a durva benne... Attól tartasz hg ha építed az önbizalmát, akkor majd rájön hg milyen jó nő és jobb pasit keres... Fordítva ugyan ez... Hm?
2011. szept. 8. 12:36
8/15 A kérdező kommentje:
Azért építeném az önbizalmát, hogy mégjobban megbízzon bennem:) így is elég jó nő, én meg jópasi:D bocs, ez egós...de akárki mondja, mi egy nagyon szép pár vagyünk 1ütt (külsőre) a belsőnk pedig meg1ezik, ő is makacs, én is, akaratos vagyok, ő is, nem futok a nők után, ő se a pasik után..s az a vicc, hogy volt pár kapcsolatom , és ilyen, ami most van sosem volt, és neki sem! annyira új nekem ez a kapcsolat, teljesen máshogy érzek iránta, mint akikkel eddig, és Szerelmesnek is érzem magam, ha nem kúrja fel az agyam :)
2011. szept. 8. 12:42
9/15 anonim válasza:
a haverokat is uygan ugy becsüld meg mint a barátnöd!!!mert igaz barátot ha elvesztesz,többet talán nem találsz..de csaj az jön másik..ezzel nem sértegetni akarok..de én igy állok a témához..19f
2011. szept. 8. 13:15
10/15 anonim válasza:
Érdekes, hg a tünetek teljesen ugyan azok és mégsem az a probléma gyökere valószínűleg... Hát sajna nekem más ötletem nincs...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!