Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem bízik meg bennem?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bízik meg bennem?!

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyok együtt barátnőmmel. A kapcsolatunk nagyon jó, leszámítva kisebb veszekedéseket, jelentéktelen dolgokon szoktunk összekapni, de mindig sikerül megbeszélni, és kibékülni..hálajóég már egyre kevesebbet veszekedünk...viszont most jött a féltékenység, teljes mértékben nem bízik meg bennem, és hiába követek el barmit pl., nem találkozok haver csajokkal, nem ismerkedek lányokkal, tényleg mindent megteszek, h bizalmat keltsek benne...jelzem, h ezt a kapcsolatunk eleje óta teszem...volt egy 2 napos szünetünk, és azóta nagyon nem:( voltam bulizni, ő is volt bulizni az idő alatt..s az a gond, hogy én is kezdek féltékenykedni, hogy netán megcsalt, de tudom hogy nem (Remélem) és minden apró dolog, ami gyanús lehet elkezdek rajta forogni :S:S:S de próbálom nem kimutatni!!! a másik, hogy ő megvan győzödve arról, hogy én megcsaltam...:( a számítógépén is pl. fel lett telepítve a skype, s kitudja h kivel beszélget ott...pl. ez zavar engem, és ez nem normális sztem!!! Tényleg mindent megteszek, hogy mégjobb legyen minden a kapcsolatunkban, mert látom h van jövője! Véleményeteket kérem! Köszi! v. tapasztalatot!
2011. szept. 8. 11:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:15

Hello! Ők olyan haverok, akik csak akkor hívnak, ha buli van... 1 jóbarátom van, rá mindig tudok időt szakítani...

Amúgy is..már teljesen másra vágyom, minthigy degeszre igyam magam...barátnőm mellett sokat változtam, és nem papucs irányba! előtte én nagyon sokat buliztam, heti 3 min, mindig csatagrészegség, csajozás... nekem ez már nem hiányzik!

2011. szept. 8. 13:27
 12/15 A kérdező kommentje:
A másik kérdésem, ez érint a legkényesebben engem:S volt 1 srác, akivel jóban volt, és lefeküdt vele 1x , mi rá 1hónap múlva jöttünk össze...szinte mindent elmeséltünk 1másnak, és engem akkor nem zavart az a fiú... csak történt az, h sokat beszélgettek, meg netán , ha véletlen megláttam h vele beszélget, eltakarta mindig...kezdett picit idegesíteni, de nem foglalkoztam annyira vele...2 hónaposak voltunk, mikor kezdtem gyanakodni, h a srác ismét akar tőle vmit, meg találkozni, sms, stb..és ezen összevesztünk, mert kérdőrevontam, meg a lúzernek írtam 1 levelet, h jobb lesz lekopni róla, de normális hangnemben , és elég csúnya válasz jött vissza, na ekkor megkértem h döntse el , mi v. ki a fontosabb én v. ő, ha letiltja faszbokról, msnről értem, akkor annak csak örülni tudok...és megtette:) ez nagyon megerősítette a bizalmam iránta...de történt ugye (fentebb írtam) h 2napos szünet volt, és ismét felvette vele a kapcsolatot...és ismét dumcsi stb...felhoztam a napokban a témát, h szeretném ha a srác visszakerülne a megbecslt "tiltott" listára...de nem akarja visszatenni és ez nagyon szarl esik, mert én megtettem a napokban azt, h exbnőmet letöröltem...de érzem hogy nem szívesen tette meg:S és attól félek picit, h titokban fognak beszélni, ez annyira rossz, ez is most a bizalom hiányom felé:S
2011. szept. 8. 13:42
 13/15 anonim ***** válasza:
akkor jó kiélted magad:D..én is régebben majdnem olyan fazonban utaztam mint te,csak heti 2bulival + minden ami ahhoz jár,minden pénteken,szombaton..és most van egy éves kapcsolatom,de nemkem sem hiányzik a régi élet..de a hawerokkal néha elmegyünk,és kikapcsolodunk,persze mértékkel,rostélyozunk meg ijenek..ezzel azt akarom irni h a hawerok nem csak bulira kellenek nekem..:)
2011. szept. 8. 13:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Sajnos az a társaság,akikkel csak inni lehet...de beülni nappal 1 kvra vhova..az esélytelen... Remélem a másik kérdésemre is kapok választ, az lett volna a lényeg..azt hiszem!:D
2011. szept. 8. 13:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Nosztalgia: -D jó régen volt már..
2013. jún. 13. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!