Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy kány aki tecik nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kány aki tecik nekem de nem merem megmondani neki hogy szeretem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szerintetek mit tegyek? Mivel bátoricsam magamat az a baj hogy nincs sok idöm mert sokaknak tecik az a lány és én szeretném hogy az enyém legyen:D segítsetek lécíves. :)
2011. okt. 31. 20:42
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
jaguar warior vayg ki vayg ugy lehet ketest kapni ere hogy ez nem egy doga ami lapra megy csak gombok a gépen
2011. okt. 31. 21:16
 22/31 anonim ***** válasza:

Miért nem mondtad még meg neki, hogy tetszik?

Elég fiatalnak gondollak, szóval szerintem akár levelet is írhatsz neki. Semmi ciki nincs ebben.

2011. okt. 31. 21:17
 23/31 A kérdező kommentje:
kösz a rendes leveledet nemtom mér nem montam még meg igen fiatal vaygok
2011. okt. 31. 21:18
 24/31 anonim ***** válasza:

Akkor írj neki kézzel egy levelet, vagy ha hívd el valahová :)

Semmit sem veszíthetsz és az ember mindig azt sajnálja, amit nem tett meg.

2011. okt. 31. 21:23
 25/31 A kérdező kommentje:
az elhivos részt megfogadom köszönöm a 2 nörmális ember segitségét
2011. okt. 31. 21:27
 26/31 anonim ***** válasza:
menyé oda hozá,a lyányhoz,osztan mondjad neki hogy ne teeeeee kőő kóla?!
2011. okt. 31. 21:46
 27/31 anonim válasza:
Tudod mit? Írj nekem egy olyan nem kimásolt 2 mondatos választ, amiben egy helyesírási hiba sincsen. :) Akkor válaszolok, de így ne is várd, hogy egy olyan embernek normális választ adjak, aki még kb a saját nevét se bírja helyesen leírni...
2011. okt. 31. 21:53
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát verset ne írj neki XDDD
2011. okt. 31. 22:45
 29/31 anonim ***** válasza:
Jaja, szerintem is mindenképp szóban kellene :D
2011. okt. 31. 23:15
 30/31 anonim ***** válasza:

először: is sokat mosolyogj rá és köszönj neki!

másodszor: beszélgessél és barátkozzál össze vele!

harmadszor: hívd el bulizni, randira (mozi,pizzázó..)

negyedszer: hívd el egy olyan helyre ahol csak ti ketten vagytok és öntsd ki í szívedet neki..pl kezd így: "Van egy lány aki nagyon tetszik nekem és nem tudom ,h ő is így érez irántam..."

Jah és gondolj arra ,h ha ezt nem teszed meg később majd megbánod! (lehet ,h ő lesz majd a nejed..ki tudja mit hoz a sors!;D)

2011. nov. 1. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!