Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A két testvér közül?

Figyelt kérdés

Van 2 fiú, egyik az osztálytársam.A másik az ő bátyja, 4 évvel idősebb tőlem.Mind a ketten nagyon tetszenek, nem tudnék választani.A kisebb(oszt.társ)szerelmes belém.A nagyobbnak még nem volt barátnője, és kimondottan nem tetszik neki úgy senki.(mert még nem találkozott velem:D:D)

Régebben én szerelmes voltam az idősebb fiúba, de aztán rájöttem hogy tetszek az öccsének, és nem akarom megbántani, mert nagyon jó barátok vagyunk.

Szerintetek ebben a helyzetben mit csináljak?

Úgy érzem, mindkettejükhez kötődök, és féltékeny lennék ha lenne barátnőjük.Egyszerűen tetszenek:)

2011. okt. 31. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
"kimondottan nem tetszik neki senki "-mert még nem találkozott velem" jaj én én én én és én
2011. okt. 31. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Mit szólnál a hármas felálláshoz, azaz mindkettővel együtt vagy.
2011. okt. 31. 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:

két testvér közül....?

....melyik a legkisebb?

2011. okt. 31. 10:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egosita kedves első:)

Szerintem összeillenénk, mert sok közös van bennünk(motorok,gitár,zene,stb.), és szerintem nem vagyok csúnya sem.

Hármas felállás...részükről ez nem mehetne.

A legutolsó válaszolót meg nem értem mit szeretne tudni.

2011. okt. 31. 10:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Rombold le a testvéri szeretüket és válaszd azt amelyik nem szeret
2011. okt. 31. 10:51
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem szép vagyok
2011. okt. 31. 12:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ezen az oldalon nem lehet normális választ kapni.Minek regisztráltatok, ha csak ökörködni jártok ide?

Nem gondoljátok, hogy tényleg segítségre/tanácsra van szükségem?Lehet most ez egy kis semmiségnek hat, de komoly fejtörést okoz, és az idegemre megy lassa hogy így érzek.

Hát mindenkinek kösz!

2011. nov. 1. 10:29
 8/8 hullocsillag<3 válasza:
Nos nekem az a véleménye,hogy mindenképp csak az egyik mellett dönts..tudd meg,hogy az idősebbet mennyire érdekled,mert ugye azt már tudod,hogy a fiatalabbikat igen..ha mindkettőt érdekled,akkor el kell döntened,hogy téged melyik érdekel jobban..ha a fiatalabbhoz a barátság köt és tényleg jó barát,szerintem ne rontsd el se azzal,hogy először őt választod aztán rájössz,hogy mégis az idősebb..se azzal,hogy hitegeted,de a végén a bátyjával jössz össze..szóval magadban tisztázd előbb a dolgokat..
2011. nov. 1. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!