Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, aki már 4 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, aki már 4 éve elment, nem hív, nem keres, nem is láttuk egymást azóta, az már soha nem jön vissza?

Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 21:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%

Nem fog, és örülj neki, hogy nem találkoztok. Nekem van egy haverom, aki teljesen oda van még a barátnőmért. 4 éve szakítottak nagy kínok közepette. A barátnőmnek azóta már vőlegénye van, de még mindig reménykedik, hívogatja, próbálkozik... Szánalmas.

És ne jöjjön senki azzal, hogy annyira szereti, hogy nem bírja elfelejteni, egyszerűen csak nem akarja. Tudom, mert én is voltam már nagyon szerelmes, túl lehet lépni rajta. Egy olyanhoz ragaszkodni éveken keresztül ami/aki már nem létezik, az beteges, mazochista dolog. Ez már nem szerelem.

2011. okt. 30. 22:43
 12/16 anonim ***** válasza:
hát, pedig én is minden nap gondolok valakire, akit pedig 8 éve nem is láttam (azóta párszor neten beszéltünk, de az utolsó szintén vagy három éve volt.) és nem, nem felejtem el. nem vagyok túl rajta (mert nem volt lejátszott meccs, nem volt igazi kapcsolat, azért.)
2011. okt. 30. 23:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is voltam szerelmes számtalanszor, de igazán csak egyetlen egyszer. Ezért nem tudom elfelejteni sem.
2011. okt. 30. 23:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Tévedés,én már túlléptem rajta..Nekem született két gyerekem,ő megnősült..Mégis,nem telik el úgy nap,hogy ne gondolnék rá..És nem tudom elképzelni,hogy ő nem gondol rám.Kibicsaklott a dolog,egy butaság miatt,és büszkék voltunk mindketten..Nem adnám fel a mostani életem,mert meg vagyok vele elégedve,és nem keresném őt soha,mégsem telik el nap úgy,hogy ő ne jutott volna eszembe.Nem merengek állandóan rajta,hisz van jobb dolgom is,csak fura belegondolni,hogy leéljük majd az életünket egymás mellett..
2011. okt. 31. 00:21
 15/16 anonim ***** válasza:
el kell engedni, tartsd meg egy szép emléknek
2011. okt. 31. 01:39
 16/16 anonim ***** válasza:
igen, nekem is ez van, én ugyan eyedül vagyok, de élem az életem, ő is, de nekem mindennap eszembe jut. akkor is, ha van néha közben barátom.
2011. okt. 31. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!