Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szeretjük egymást, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszkislányka kérdése:

Ha szeretjük egymást, akkor miért csaljuk meg a oda vissza egymást?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 17:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Akkor nem szeretitek egymást...
2011. ápr. 16. 17:51
 2/11 anonim ***** válasza:
én imádom a párom a mai napig is 5éve vagyunk együtt de egyszer megcsaltam,bevalottam nem bántam meg de párom akkor is szeretem!!
2011. ápr. 16. 17:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagy, nem vágysz másra, csak rá, és csak vele élvezed a szeretkezést, akkor meg minek más? Ahol megcsalás van, ott nincs igaz szerelem.
2011. ápr. 16. 17:55
 4/11 anonim ***** válasza:

"Ha szerelmes vagy, nem vágysz másra, csak rá, és csak vele élvezed a szeretkezést, akkor meg minek más? Ahol megcsalás van, ott nincs igaz szerelem."

Ez nem igaz,tudod a lónak is négy lába van mégis megbotlik!

2011. ápr. 16. 17:58
 5/11 anonim ***** válasza:

De a megbotláshoz nem kell semmilyen érzelem.

HA tényleg szerelmes vagy valakibe, akkor nem csalod meg, már csak azért sem, mert nem akarsz neki fájdalmat okozni. Ha mégis megtörténik, akkor nem csak, hogy nem szereted igazán, de még egy önző hadnemondjam mi vagy, aki leszarja a másik érzéseit, és csak a sajátjaira fókuszál.

2011. ápr. 16. 18:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Utolsónak van igaza.

Egyébként akik megcsalták a párjukat, de állitolag szeretik, árulják már el hogy miért csinálták?

2011. ápr. 16. 18:27
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
mert jól esik azért!!!
2011. ápr. 16. 18:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy aki egyszer megcsalta a párját az nem szereti, de mikor oda-vissza csaljátok meg egymást az már tényleg nem szerelem...talán nyílt kapcsolatnak hívnám a dolgot, csak még ti sem vállaltátok fel.
2011. ápr. 16. 18:43
 9/11 anonim ***** válasza:
mert még nemnőttetek fel és a kicsi agyatok nemképes kompenzálni az ösztöneiteket
2011. ápr. 16. 19:56
 10/11 Feri Nausz ***** válasza:
Mert sajt
2011. ápr. 18. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!