Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn nem merek képet küldeni a srácnak. Miért a mellméretem érdekli? Szexre megy?
olyan jól elbeszélgettünk, ő is én is komoly kapcsolatot keresünk.
zavarja, hogy nincs kép rólam - megértem - de azzal, hogy szinte csak a mellem érdekli, valószínűsíthető, hogy csak "arra" megy?
Na most, az tényleg gáz, ha ennyire ajtóstul ront a házba, hogy a mellméretedről érdeklődik. DE. Azt is megjegyezném, hogy ha társkeresős ismerkedésnél egy-két levél után nem hajlandó képet küldeni a lány, azt onnantól nem veszem komolyan. Miért? Mert nincs meg a TISZTELET, hogy megmutatja magát nekem, ha már odáig eljutottunk, hogy váltottunk pár levelet ÉS még szimpatikusak is vagyunk egymásnak. Az ilyen nők a szememben túl konzervatívak vagy valami egyéb kettyó van velük, és nem kerekedne ki úgyse normális kapcsolat valami miatt (rossz szex, korábbi exek el nem engedése, vagy még ezer és egy probléma miatt). Úgyhogy egyikőtök viselkedése se normális. Szerintem.
27F
értem azt, hogy tennem kellene fel magamról képet
viszont én nem akarom mindenkinek reklámozni magam
előbb szeretem megismerni, kivel beszélek
aki épp a mellméretemet kérdezi.....
de mindegy már nem is levelezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!